Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kir..a češ nadaljevat

kir..a češ nadaljevat

…Sedela je v lokalu, za šankom, oblečena v mini krilo……..

leta letijo - iščem stevardeso

……….Pol pa pride en hudi kuža in jo vgrizne v nogo! Natakar pa se razjezi, ker kužeki nimajo vstopa v lokal. Ker je to en tak nobel lokal.

………….hahahahahahah………….že bežim………adijooooooooo

zdaj si nama vse podrla!
Pa tako zasanjano je gledala naju; enkrat enega, drugič drugega. Pogled se ji je ustavil na najinih kavbojkah, pol pa ta pes…:-))

samo dala kuharju….kakšna imenitna kitajska restavracija……….in potem sem se približal najini mladenki, ki je tako strastno odpirala okice…….

…..

leta letijo - iščem stevardeso

hahahhaha………..bebebe……..

……..komaj jih je odpirala………….ker je bila pijana do daske……..
okice………………jaoooooooo………….hahahahahah

ok……….obljubim, da bom tiho zaj……..res no! Bom samo brala………hahahah

Porednica! :-))))

pa še kakšna…………danes sem ful žleht!

Zjutraj si bila sitna,sedaj si žleht…ja potrebna si ,da te našeškam po ritki………….nežno.:-))))

kar uči se……neznalica…….hahha

leta letijo - iščem stevardeso

buci buci………..si se pobril po zizah?

Ha,ha,haaa!

Kaj mačka, ga maš not? In tak sladko stokaš?

ja…………….imam…………cigaret v ustih.

gr…no pravb..saj mladenka s tisti svjomi okicami…..vau..

okje…svtala je…dolge nogice, telešček da te kap…..samo požirava je s frendom……..čista fantazija na dveh nogicah….in stopi k šanku…..in

će je stala pri šanku in naročevala pijačo zase in za kolegico. Glasno je nadirala natakarja, češ, zakaj je vendar ne postreže, nakar se je mimogrede znesla tuđi nad menoj, saj sem jo v gužvi čisto nehote prijel za joško. Hops! In že je bila roka na njeni joški. Jezno me je ošvrknila s pogledom, na koncu pa se mi je vendarle poželjivo nasmehnila. Očitno je bilo, da sem ji bil všeč. Zato sem stopil k njej, se ji opravičil in med nama se je vnel strasten pogovor. Ime ji je bilo ****. Čez nekaj časa sem ji predstavil tudi prijatelja in med nami je stekla kar živahna debata. Ko smo čez nekaj časa ugotovih, da smo doma z istega konca, sva ji predlagala, da jo lahko kasneje zapeljeva domov, saj je bil v poznih nočnih urah z avtobusi zmeraj problem……

no stari…bo kaj?

leta letijo - iščem stevardeso

…. če bi mojo cigaro?:-)))))

res..spodaj…pi*** me zaj bode……grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso

hmm, avtobus je davno odpeljal, goriva v avtu pa zmanjkalo… :-)))))
Zato smo se dogovorili, da gremo k Mojčki na dom. Tam nas čaka pohana kura, liter vina in ona – mojčka, ki gola leži na kavču in se samozadovoljuje..:-))))))

ji je ime..prav….

Ustavili smo se pred vhodom njenega bloka. cjom** je izstopila. Zahvalila se je in ko je že hotela oditi, je stopila nazaj ter naju vendarle povabila k sebi na pijačo. Seveda sva takoj privolila in stopila za njo. cijomčka je imela stanovanje, v katerem pa je živela kar sama. Resnega deda že nekaj časa ni imela, zato je bila punca že kar precej potrebna in začelo se mi je svitati, kaj je imela za bregom. Vstopili smo v njeno majhno “gnezdece” in se v dnevni sobi vsedli na mehak in udoben kavč. ..cijomčika naju je v trenutku postregla s pijačo. Iz kuhinje je prišla kar v spodnjicah z obrazložitvijo, da se doma kaj hitro razkomoti in češ, da po stanovanju zmeraj rada hodi s čim manj cotami na sebi. To pa je bil zadosten znak, da na nekaj napeljuje in točno sem vedel, kaj si želi.
Vedel sem, da je bila med vročimi stegni že vsa mastna, saj je imela pri sebi kar dva divja žrebca. Žrebca? Seveda! naju vendar. Zato se nisva kaj dosti obotavljala. Stopila sva v akcijo. Prijela sva jo in ji slekla hlačke in modrc. Naenkrat je bila pred nama vsa gola. Nič ji ni bilo nerodno. Celo nasprotno. Kar smejala se je. Bila je lepe postave in človek bi kar zlezel vanjo. Nič kaj dosti nismo govorili, saj smo vsi trije vedeli, česa si želimo. Imeli smo isti cilj. Želeli smo si divje fukati. To je bilo to, zaradi česar smo bih skupaj.
mala je razkrečila lepi depilirani nogi in nastavila svojo kosmato napeto muco, kl je bila že vsa mastna. Raztegnil sem ji sramne ustnice in jo začel fukati z jezikom, ti pa se je lotil njenih bradavičk….

no CJOMČA, a boš pesa pelal scat vun?..upssssssssss..al se nama boš predala…hahahah

leta letijo - iščem stevardeso

kozl stari!
hahahahhaha

vidva sta total potegjena!

zakaj pa si naju polej povabla domov?..

čaki bom nadaljeval…sam moram malečk prmislit…kaj ti paše…upssssssssssssssss

leta letijo - iščem stevardeso

nehaj! eno drugo ime dajta toti deklini!

z kirčijem pa ne lažema…tko

leta letijo - iščem stevardeso

Ha,ha,ha,haa.Samozadovoljuje s pirovsko flašo in to Unionovo:-)))))

New Report

Close