Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kir, ne zapuščaj nas

Kir, ne zapuščaj nas

Zakaj boš pobegnil? Saj ni treba razlagati. Samo veš da te bomo pogrešale.
Predvsem jaz…;)
cmok

Se pridružujem…. Dolgčas bo brez tebe… Oprosti, napaka, je že…

Cmok

Dekleti kako sta?

Ondi, še vedno odlično. Samo zdaj Kir “grozi” da nas bo zapustil. Potem bo forum tako pust, sonce ne bo več sijalo, dan se bo vlekel kot leto, … Se strinjaš, da nas ne sme kar tako zapustiti? Kaj bomo vse deklice tukaj brez njega? Sorry Ondi, ampak zadovoljiti nas zna res samo on, čeprav postajaš vedno boljši. Ti boš ostal brez odličnega učitelja,… Res nam brez Kira živeti ni!

Tvoje besede so slajše od najslajšega.Naj se vrne.

ja, kaj ste mu naredile?………..a mu je katera grozila?
🙂

Ne ni.

Danes ne.:))) Pa mi smo same prijazne punčke, ki bi ga rade crkljale. Predvidevam, da ni kriv forum. Ga bomo pogrešale ne? In to nas zapusti na tako lep dan. Barabica!

Ah, saj ne dolgo vzdržal; boš videla, da bo kaj hitro prišel nazaj!

Kaj pa vem, mogoče pa hoče samo slišati, da ga vse ljubimo in ne moremo brez njega.:)
Kakorkoli, upam, da ni mislil resno.

Tega se on itak zaveda, da ga imamo rade!
:))

:))) Upajmo.
Upam, da tisto kar pričakuje, da bo neprijetno, le ne bo tako hudo in se kmalu vrne.

Kir… kaj je narobe?????
Ne me pustit brez slovesa…..

Težko razumem, da te je nekaj tako napizdilo, da si reku moj zadnji post in čao;))?!

Razumem pa, da ti je nekaj kliknilo in si reku, je meni tega treba, neeeeeee in greš malo v ilegalo in se vrneš še slajši in boljši..mmm…

Je cajt za norenje in cajt za druge stvari, meni ilegala vedno paše, ker se je potem tko lepo vračat nazaj…

Sploh pa zdaj v času pomladi, poletja, smo itak redki padalci tule in več tam zunaj na sončiju…

Dragi Kir, uživaj kjerkoli in karkoli boš počel…

Maja draga, trenutno ni pravi čas. Morda pa se res vrnem kdaj. Sploh zaradi tebe, razen vseh ostalih kvalitet sem spoznal še eno: dobrosrčnost!
Lepo in sexi se imej!
Poljubčka zate

Vsi ostali smo pa knof pri gatah, kajne;))?! Škoda…grrrrrrr…hihi.

……… copata je copata!:-)))))

hihi, zdaj pa vidim, da sem jaz kriva, da si “jezen in zalostn” in si se potegnu v ilegalo..okej..bom ponižna in taka kot ponavadi nisem in ti pišem:

Dragi moj Kir..prosim ne no, uni dan sem bila sitna, priznam..so bili dnevi, ko hormoni delajo svoje in kaj čmo..napisala sem ti par besed in ti si jih vzel preresno..ne no dragi moj, ko veš kako mi pašeš, kako si te želim tule in kaj vse bi počela sedajle s teboj..naj še nadaljujem dragi moj..ali si se trdno odločil, da me boš kaznoval do konca..

Potem me kaznuj drugače, prosim, odpelji me tja nekam, naj bom tvoja sužnja in ti moj gospodar..mmmm..pomisli dragi, kako bi užival v mojih rokah..poljubih..ko bi drsela po tebi..si jemala brez prestanka in ubogala tvoje želje, ukaze…če pomislim sem že mokra…daj no dragi moj..mi boš dovolil to..si še jezen name..ne no! Saj me poznaš in veš kako mi pašeš..kot jaz tebi..dej no..vzemi me kuj!..hihi;))

pa “glavca te je bolela”:-))))))))

Saj sem vedla, da boš razumel..hihi…imej lep dan dragi..jaz morm delat-žal, drugače bi te še res zapeljala in bi bil cel hudič polej spet..grem v ilegalo, ti pa le uživaj tule..saj veš, kako lepo zna biti;))..enga lubčka tja nekam..po želji..papa!

Kir pozdravljen tudi z moje strani.
Ne vem, kaj je sicer vzrok tvoje odločitve, pa me niti ne briga. Vsak ima to pravico. Dejstvo je, da bom(o) pogrešala(e) tvoje prikupne poste začinjene s pravo mero hudomušnosti.
Ne pozabi, nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.
Poljubček.

Ko si se nazadnje poslavljal nama je bilo za trenutek močno vroče, hehe.
Zdajle ne bom nič šepetala na tvoje uho in nič kolena do tvojih bokov privzdigovala, samo nekaj dodajam: kriv si za veliko nagajivih nasmehov na mojem obrazu in prav škoda bi bila, če bi zdajle opustila tako lušno in prijetno tehniko za boj proti simpatičnim obraznim gubicam.

Lep dan še naprej!

Pravi čas za…??? Kakorkoli, pogrešam te že sedaj in te bom dokler se ne vrneš. Vsekakor sem ti pa hvaležna, da si mi popestril sive zimske dni. Marsikdaj je bilo vse lažje, ker sem na določene stvari gledala bolj pozitivno,…. Ah, saj vem da ne razumeš kaj sedaj pišem, mogoče pa le kdaj.:))
Pošiljam ti toliko poljubčkov, kolikor jih rabiš, da se ti bodo dnevi zdeli lepši!
Pa veliko sončka!
cmok

Kir, mali Ondi bo rabil pomoč. :)))
Poljubček

Ne rabim pomoči Bejči.Razen še kako okrepitev z ženske strani.

New Report

Close