Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu KIR, si bil tepen?

KIR, si bil tepen?

Nekaj me muči, mučiš me ti in želja po tebi po najinih nočeh, lahko bi ti napisala ljubim te, pa ne upam in kaj sedaj??? Prosim reši me!!!

Škoda, ker mi ni ratalo.Ker se nisi hitro odzval mojemu postu.
Ti bi mi napisal nekaj nazaj, le kaj se sprašujem;))) in jaz bi ti vrnila nazaj:” PRVI APRIL”. Vsaj enega sem hotela naaprilat, pa mi ni uspelo, mogoče pa še mi, saj dneva še ni konec.
Kir ne huduj se name, ker sem bila malo porednica, s tako nagajivimi besedami, ampak vedela sem, da take ti obožuješ;)) saj te imam rada, to je tudi nekaj,ane;)))))

kuštra, ti kar napiši!
Še jaz si upam, glej: LJUBIM TE!

Ne, saj veš da hočem vse! In to kljub prvemu aprilu!

Res, ljubi? Tega pa nočem, saj veš…. Zdi pa se mi, da bi tvoje čudovito ranjeno srce z lahkoto sestavila skupaj kakšna…..hm…..druga?

Če pa ne, potem pa pridi. Pridi k meni! Objemi me, stisni me v svoje naročje. Poljubljaj me z jezičkom, razpusti mi lase, božaj me….govori mi lepe besede, tako kot znaš le ti. Naj slišim tvoj glas, tvoje dihanje, sopenje, stokanje. Naj občutim tvoje močne roke na sebi, naj začutim tvojo željo….daj, backa, daj.
Pridi……..

backa napisal:

> Res, ljubi? Tega pa nočem, saj veš…. Zdi pa se mi, da bi
> tvoje čudovito ranjeno srce z lahkoto sestavila skupaj
> kakšna…..hm…..druga?
DRUGA? VEŠ DA BOLJŠE TERAPEVTKE OD TEBE NI! NO, VSAJ NA TEM PLANETU NE.
>
> Če pa ne, potem pa pridi. Pridi k meni! Objemi me, stisni me v
> svoje naročje. Poljubljaj me z jezičkom, razpusti mi lase,
> božaj me….govori mi lepe besede, tako kot znaš le ti. Naj
> slišim tvoj glas, tvoje dihanje, sopenje, stokanje. Naj občutim
> tvoje močne roke na sebi, naj začutim tvojo željo….daj,
> backa, daj.
> Pridi……..

KOT BI BRAL MOJO ČUDOVITO BACKO IZPRED MESECEV, SPET…

Kir, veš kaj me pa resno zanima, kaj ji rečeš, kako jo prepričaš tvojo drago, da ti vedno znova in znova pusti , da si še zraven nje, daj povem mi no, prosim! Se ne zezam, sem čisto resna, ker se mi to zdi nemogoče, da nekomu vedno znova in znova odpuščaš, če se temu sploh lahko tako reče, te mar tako ljubi????

moje mnenje je da nekatere ženske rajši to prenašajo kakor da bi ostale same,ali pa nima možnosti odit,ali pa strah da boljšega ne bodo dobile

Mislim da me, vsaj ona čisto zares. Saj vidiš: mutim na vse načine, samo naslednjič bom pa res izgubil stanovanjsko pravico. Ali si jo bom pa kar sam odpovedal, hahaha

ne ne boš se odpovedal stanovanjski pravici, ker mislim da ti je čisto uredu v varnem pristanu.

Jasno!

ja za enkrat je še jasno sam so ravnokar rekli da bo menda nekaj oblačno

In zdaj vem toliko kot prej, mutiš, mutiš, mutiš;))))

ej kir… pa menda ja ne tudi ti…. ;-))))

Ne, hahaha, sicer pa vidiš….

New Report

Close