Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus kirurške maske pomagajo

kirurške maske pomagajo

V J. Koreji 7478 primerov in 53 smrti. V italiji 9172 primerov in 463 smrti.
V J.Koreji vsi nosijo maske v Italiji le nelateri.
Kar pravijo na Inšitutu za varovanje zdravja v Ljubljani tiste birokratinje je brez predmetno, ker je laž da kirurška maska ne pomaga. Pomaga a delno ampak pomaga.

To je že nekaj tednov znano vsem v Aziji le članek je povzet sedaj.

Coronavirus se zadržuje v zraku vsaj 30 minut in potuje 4 do 5 metrov daleč.

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3074351/coronavirus-can-travel-twice-far-official-safe-distance-and-stay

Seveda pomaga! Tudi očala, magari navadna so boljša kot nič. Če bi bilo vse tako neuporabno bi dohtarija ne nosila nobene zaščitne opreme. Pa ne ni spet o njihovi izpostavljenosti. Jasno da so. A mi “civili” pa nismo, saj ta virus je očitno res odlična pogruntavščina, bodisi matere narave ali skupine za to mastno plačanih mikrobiologov. Živi na nekaterih predmetih do 9 dni, pri kihanju se razširi v prostor do 9 metrov. Pri kašljanju menda od 3 do 5 itd. To vse bi nam morali povedati ne pa da blebetajo, ker nimajo jajc, da bi nam v ksiht povedali, da zaščitne opreme ne take ne drugačne za širše ljudske množice ni, ker so najprej pokradli ves denar iz zdravstvene blagajne potem pa še vso dobavo zaščite in testov, ki je prišla verjetno kot zastonj pomoč iz tujine.
Saj je (smo) raja res neumna, samo tako pa spet ne. Če nimate kaj pametnega za povedati vsaj molčite.
Davkoplačevalci zahtevamo, da NIJZ pri prvih poročil izda seznam prodajnih mest za maske, razkužila, zaščitna očala in rokavice. Najmanj to!
Knjižica z navodili kako ravnati ob čem – baje epidemije nimamo kaj šele, da bi si drznili govoriti o pandemiji, v vsako gospodinjstvo!!! Mogoče tudi to ni odveč za tiste stare okoli 100 let v kakšni vukojebini, ki nimajo interneta in svojcev.
Tistim, ki ne verjamejo, da je vrag vzel šalo, že pred enem mesecem tako ali tako nič ne bo pomagala ta brošurica. Pa kdo bo z njo in predvsem koliko zaslužil, bi morali tudi objaviti. To ni poslovna skrivnost. Ta denar gre iz žepa davkoplačevalcev.
Yebenti, ne zajebavaje se s korona virusom niti z nami. Da se vam vsem okužbam navkjub ne bo zgodila ulica, preden vsi pocrkamo upam, da z vami vred!

Še nekaj jih je na zalogi, po 70Eur.


Tebi pa šus v glavo, takoj!


Tebi pa šus v glavo, takoj!
[/quote]

Umiri se.

Umiri se.
[/quote]
Morda se pa vsi prav kmalu umirimo s tabo vred, ki verjetno res prodajaš ukradene maske. Pa ti bodo pomagale? Možno, kajti pijanci in lopovi imajo vedno srečo.

Mi smo v Fubrovniku.
Kupili smo maske, razkužila. Res pa že 3 dni hodimo zjutraj po različnih lekarnah, ker ali nimajo sli imajo čisto malo.

New Report

Close