Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kitajska tabela

Kitajska tabela

Pozdravljeni !

Pred casom sem na straneh med.over.net prebral clanek o kitajskih tabelah, po katerih naj bi zelo tocno lahko napovedali spol otroka. Pomembna naj bi bila starost matere in mesec v katerem je bil otrok spocet. Prosil bi za sporocilo kje to tabelo lahko dobim oz da bi bil nekdo tako velikodusen in mi to tabelo z navodili poslal.

Vsem lep pozdrav Bostjan

Pozdravljen!

Pojdi na stran http://www.mama.si, izberi podnaslov nosecnost in tam se ti bo odprla tudi moznost kitajska karta zanositve.
Lahko pa ti povem da ni ravno tocna.
Srecno.

Andi lepo pozdravljeni !

Zahvaljujem se vam za odgovor. Sam imam namreč tri sinove, ravno zaradi tega me je zanimama ta karta. Vi trdite da sicer ni točan a v mojem primeru je za enkrat 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Vse se popolnoma ujema najbolj pa je zanimivo da je ravno tisti mesec označen z F vsi štirje sosedni pa P ?? Imam pa srečo ali ne ?

Lepo pozdravljeni !

To je link na med.over.net-u, kjer najdeš tabelo o spolu troka.

Srečno Lala

Ja se strinjam z vami! Pri meni kaže, da bi morali imeti punčko , pa imamo KONČNO enega FANTA! juhuhu!!!! Žal pri nas to ne funkcionira!
Hvala bogu!

Lep pozdrav!
Brigita

pa tudi to je res, da je v nekaterih primerih tezko dolociti mesec zanositve. mislim na primere, ko naj bi zenska zanosila cisto na zacetku ali na koncu meseca. Npr. jaz mislim da sem zanosila 2. oktobra, v resnici je bilo pa lahko zadnje dni septembra. in v tabeli se takoj spremeni spol.
vsaj jaz mislim tako. imam dva fanta in v tretje bi puncko. bom pa vseeno poskusila zanositi po tabeli.

Meni dvakrat kaže punčko, pa imam dva zdrava fanta!

New Report

Close