Kje je v Ljubljani kakšen bordel?
Dobiš tudi za manj. Je pa res tako kot ste rekli, le priseljenke. Bosanke, srbjanke, hrvatice, albanke. Vsak blok v šiški ima 2 ali 3 taka stanovanja kjer se notri gonijo noč in dan.
[/quote]
Kje je manj? Najceneje je Brilejeva kolk vem, modra stolpnica zraven Špara, 3 zelo mlade srbjanke so not, prvi vhod, prvi štuk levo. Imajo miki miško na vratih. Sem obdelal vse v Šiški. Najdražja je 60, Kristina nasproti kino Šiška.
Če koga zanima resen izlet za porivanje…. V normalnem času vozi vlak Ljubljana – Frankfurt. Par ulic stran od glavne Frankfurtske železniške je uradna rdeča četrt. Celi bloki so preurejeni v kupleraje. Punce čiste in dokaj poceni, si jih lahko ogledaš in tudi potipaš “meterial”, dobiš račun… Ni da ni. Jaz grem v normalnih razmerah parkrat letno čez vikend gor.
Jest nastavim za kakšen dober sendvič. Drugače sem brezdelnež, igram na kitarco, lahko ti tudi kaj zapojem. V glavnem žemljico s suho salamo pa za tringelt en sokec.
Jest ti pa svojo žemljico nastavim, lahko si tudi grob z menoj, tudi Andrej Despotovič aka LudiD se rad grobo igra. Aja, moje ime je Darko in rad ga fašem v danko. Čauči.