Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kje kakšen dober ORL zdravnik? Otorinolaringolog?

Kje kakšen dober ORL zdravnik? Otorinolaringolog?

Prosim vas za informacijo. Lahko je privat, lahko je samoplačniško. Naš 4-letnik vsako noč trpi, ker ne more dihat, se nama že meša, ker mu ne moreva pomagat. Imamo napotnico za ORl – za žrelnico. Sem klicala na Polikliniko – sploh ne bom komentirala. Katastrofa! Nimamo časa za taka jajcanja in ignoranco, zato iščem kaj drugega. V Ljubljani, lepo prosim. Lahko pa tudi kjerkoli drugje v Sloveniji, če te vzamejo takoj ali pa čim prej. Res težko gledava fantička, kako se celo noč matra, ker ne more dihat.

Hvala!

Mejci se pridružujem. Enake težave imamo in tudi mi iščemo nekaj kvalitetnejšega , četudi samoplačniško.

DR. Kurent, Zdravje (Parmova ulica, LJ). Po dr. Godinovi na Metelkovi pravi balzam. Ima pa koncesijo.

Mi smo sli samoplacnisko k dr. Rakusu na Vic na Tbilisijsko. Nic posebnega ne morem reci, ker smo sli po drugo mnenje. Smo pa placali (takrat okoli 10.000 sit se mi zdi) in bili takoj na vrsti. Kako je pa trenutno stanje pa preverite.

Mi mamo isto,se matra že celo leto,pa čakamo na vrsto par mesecev,potem,pa naš zboli,pa spet čakamo par mesecev,pa spet zboli,nam se že meša……….in to oni ne smatrajo,kot nujno operacijo,otrok pa ne spi,se duši,kašlja-ni nujno??????????????

Železničarski zdravstveni dom, tam je super otorinolaringolog, sem pozabila kako se piše, prosi ga osebno,pokliči ga, reci da je nujno in te bo vzel. Enkraten diagnostik!

Dr. Kotnik v Celju je zdravnik z veliko začetnico. Dela tudi samoplačniško.

Ordinacijo ima na Ljubljanski, v garažni hiši. Pri njem imaš občutek, da si človek, se mu ne mudi, dejansko se posveti človeku.

Jaz sem tudi šla k njemu z otrokom in bila res zadovoljna. Če prineseš napotnico je obravnava pri njem zastonj. On je tudi prvi, ki mi je povedal da ima vsak pacient pravico do dveh različnih mnenj pri istovrstnem zdravljenju (seveda iz zdravstvenega zavarovanja).

dr. Rok Bojan, na Tbilisijski v Lj, za otroke zelo priporočam!
Ko sem svoje vozila tja, je otroka prvič sprejel samoplačniško, nato pa na koncesijo. Naša punca je šla čez brez operacije, za katero so nam na Polikliniki dali datum že ob prvem obisku!

Sej sem vedla, da moram samo vas punce vprašat. Zlate ste, hvala! Bom takoj zavrtela telefon. Joj to pa res in alenkasi – imate isto težavo? Naš sicer ni bolan. Je zdrav ko dren. Zdravnik je včeraj rekel, da mu verjetno žrelnica prehitro odreagira – na vsak najmanjši bacil. Joj alenkasi, mi je hudo, da to slišim. A je otroček predviden za operacijo, pa vam prestavljajo, ker je bolan? Naš je zelo malo bolan – enkrat na leto, samo tole je pa res mučenje.

No načeloma,nima angin,ali kaj bolj resnega,skoz mu teče iz nosa,kašlja,kiha,skoraj celo leto,pač navadni prehlad,potem pa ko greva po izvide za operacijo ima pa vedno previsoko število levkocitov in operacija odpade,sedaj ima datum po novem letu.Moj plan je tak,da če dobimo kaj prej datum,bi moral vzeti en teden antibiotik,da spravi levkocite na normalno raven,potem pa operacija.Je pa grozno poslušat otroka,ki se ponoči skoraj duši,čez dan pa je vse v redu,pa posledično,ker skoz diha na usta ga boli glava,ker ne dobi zadosti kisika-predvidevam.No jaz sem naredila domačo nalogo in tu so številke:
železničarski zd. 01 231-0242
dr,kurent :01-4368183 01-4368193
dr.godina: 01-4723778
dr,rakuš: 01-257 4791

Dr.Kurent izvaja samo preglede,in ne operira.

A imaš mogoče njegovo tel.št.jaz jo iščem pa jo ne najdem,bi te lepo prosila.Hvala.

A imaš mogoče njegovo tel.št.jaz jo iščem pa jo ne najdem,bi te lepo prosila.Hvala.[/quote]

Ja, tudi jaz prosim za njegov telefon. Hvala še z moje strani.

A imaš mogoče njegovo tel.št.jaz jo iščem pa jo ne najdem,bi te lepo prosila.Hvala.[/quote]

Ja, tudi jaz prosim za njegov telefon. Hvala še z moje strani.[/quote]

Evo našla 01-2574791

a ima katera št.od dr.igor kogoj iz kranja,baje je ta tud v redu.?

Ti je slučajno povedal, po katerem zakonu, navedel člen?
Ker me res zanima in bi verjetno rabila:((

A je to mogoče Igor Grošelj? Igorja Kogoja sploh ne najdem. Grošelj ima telefon 04 201 72 22.

http://med.over.net/klinicne_stroke/otorinolaringologija/

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

a imaš napotnico za orl že za operacijo žrelnice.ker, če je to tako ti na žalost pregled pri kateremkoli specialistu ne bo pomagal,verjemi.moja hči je čakala na op 4 mes in vmes smo ji spirali z fiziološko in imela je dexamet.kaplice.več kot to ti tudi denar na žalost ne pomaga.

po op bo bolje,saj pri nas je tako.je pa trajalo pol leta,da je nos povsem normalno zadihal,da so smrkli uplahneli,da diha skozi nos,itd

držim pesti

Ojoj, je pa tale naše zdravstvo res ena ŽALOST!

Tudi mi čakamo na omenjeno operacijo in vem, da to ni hec in da se otroci s povečano žrelnico res mučijo ponoči in imajo zelo nekvalitetno spanje.

Groza, upam, da čimprej poštimate zdravje vaših otrok.

Ne, napotnica je za pregled, ker pediater itak ne more vedet, kaj in kako. Ta teden so vsi na dopustu, torej se bomo mučili še nadaljnih ne vem kolk dni. Ubogi otrok.

Ja, je pa tole naše zdravstvo res ena žalost. Vedno večja žalost. Kdor si bo lahko kaj plačal v redu, ostali bodo crknili. Kam gre ta svet?!

saj nisem brala vsega. ma v MB je v zdravstevnem domu kolkor vem še vedno brez naročanja, pri dr.Žigertu (ali pa me naj katera popravi če je sprememba). za OP poseg pa je veljalo da si prišel hitro v Murski ali Rakičanu, ne vem točno.

V ZD Trbovlje, z napotnico se čaka približno 2-3 tedne. Zdravniki iz ORL Celje.

V Mariboru v Zdravstvenem domu na Vošnjakovi je super – dr. Žiger.
Prideš, počakaš (res je gužva, razen zjutraj do 8h) in urediš, vse isti dan. Brez čakalne dobe. Specializiran za otroke, ga imajo res radi, zna z njimi, brez nepotrebnega joka, čeprav je že starejši gospod.
Tako da – če je nujno, priporočam, čeprav bo treba v Maribor.

dr. Žiger predpiše kapljice, ki jih lahko zmešajo samo v parih lekarnah po MB in so fenomenalne.
Našemu fantu so pomagale, da je lahko pregural do operacije. Toplo priporočam, da ga obiščete.

New Report

Close