Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kje kakšen salon svetil

kje kakšen salon svetil

Za otroško sobo iščemo luč, pa ne bi rada ful otroško (razni klovni in podobno), ker je starejši že šolar, pa mi nekako ne sede noter. Pri kolegici sem videla eno fajn platfonjero sonček, ampak jo je nabavila 2 leti nazaj.In rada bi res kaj nevsakdanjega.

Pomoč.

Hvala.

Lesnina Brdo in pa zraven še na Grbini Esto svetila. Ponavadi imajo zadnje kose lučk in so cene bolj ugodne.

lp,
Virus

Prosim, če mi okvirno poveš kje je ta Esto? Za lesnino pa vem.

Hvala.

V Hrastniku ima tovarna svetil svojo industrijsko prodajalno. Če ti to ni predaleč.

Sicer pa imajo v Ljubljani luči med drugim v Salonu svetlobe na Dunajski (Mercatorjeva poslovna stavba), vendar so cene za moje pojme zelo visoke. Cenejše reči imajo na ‘standardnih lokacijah’: Baumax, Bauhaus, Obi, Merkur in podobno. Potem je še ena prodajalna svetil na Cesti na Brdo, se ne spomnim zdaj imena. Pa en zelo nobel salon svetil na Tržaški cesti, na poti na Vrhniko, že izven Ljubljane. Marsikaj se najde tudi v prodajalni svetil znamke Osram, v ulici zadaj za Kolinsko. Mislim, da se ji reče ES.

O, hvala za vse te informacije.

Esto je na Cesti na Brdo, če bi se od Lesnine dol spustila proti Viču(samo naravnost) je na desni strani ena industrijska stavba, preden se začnejo bloki. Z avtom minutka od Lesnine. Esto dobavlja svetila vsem tem velikim trgovinam Rutar, Bauhaus, Baumax, OBI, zato se splača pogledat, da nebi preplačala lučke.
lp
Virus

Če boš imela kakšno pot v Ikeo boš tam lučko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} našla.

Jaz sem kupila za starejšo hčero svetilo v obliki “ajmerja”, ki visi na ročaju. Potem lahko po želji poljubno spreminjaš vsebino (seveda, če ti to odgovarja, drugače je prazen) npr. za Novo leto različne bombice ali slamnate živalce ali….

Sin pa ima lučko v obliki velikega belega oblaka in potem še na steni lunco. Simpatično.

Pozdravček

v Merkurju imajo ful izbiro teh fantovskih luči … naš se je zapalil za en pravi avion … kot maketa … in namest motorjev ima dve žarnici … super zadeva sam mal drago 🙁 … drugač imajo cel kup poceni plafonjer .. od hery Poterja do supermana .. razni medvedki in lunce in sončki .. ni da ni 🙂

B.

New Report

Close