Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kje kupuiti dobro orehovo potico?

kje kupuiti dobro orehovo potico?

Kje kupiti oziroma katera pekarna peče dobre potice? Pa ne mi otem naj jo sama spečem, ker je ne bom?Mogoče od Žita, Pečjaka svetujte mi?

jaz sem jo lani kupila v Evrospinu, pa je bila zelo dobra, pa še čisto svežo so ravno taktrat dobili.

Tole si preberi:

http://kuharija.si/content/potice-pred-nakupom

Vsekakor ima dobra orehova potica svojo ceno. Preveri sestavine, ki so v njej in če jih ne poznaš, pusti.

čokoladna je zakon

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

JAZ JO NEBI NIKOLI KUPILA .DOKLER IMAM ZDRAVE ROKE IN PAMET JO BOM SAMA PEKLA. MENE BI BILO SRAM POTICO KUPIT ..ČE JE ŠE TAKO SLABA JE BOLJŠA KOT V TRGOVINI .

Dobro za tebe. Vsi pa mogoče nimajo zdravih rok ali pa mogoče nimajo pečice ali pa niso doma. Ampak to je menda že pretežka snov za razumet. Lepo ti v začetnem postu piše, da ne bo pekla. Saj ni važno zakaj. Nobene potrebe ni, da kričiš na vse prisotne.

res je.

ćeprav ima čisto prav.

Ponavadi dobiš zelo dobre potice v slaščičarnah, po naročilu. Tudi v nekaterih kmečkih turizmih sprejemajo naročila za potice. Če hočeš res dobro, domačo potico potem jo ne kupuj v marketih, posebej ti odsvetujem potice od Žita, res niso dobre. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Moja sodelavka zelo pohvali slaščičarno Viki v Trnovem – če si seveda iz Ljubljane.

Nisi napisala od kod si.

Če si iz Lj. poskusi v hotelu Slon, zunaj na Čopovi imajo stojnico in lahko kupiš najprej en kos in poskusiš preden kupiš več.
Maxi ima tudi svoje potice pa na tržnico lahko pogledaš v pekarnah.

Jas pa sem prejšnjič kupil pri une slovenske orehove štruklje pri tušu pa verjetno letos nebomo delali potice, ker so bli tak dobri.

viki ljubljana v trnovem

Moram priznati, da je ne zanam speči, ni vsak za vse, zelo rada pa kuham.:)
Si pa brez potice praznikov ne predstavljam. Letos sem kupila Mercatorjevo Premium. Prijetno presenečna, kako dobra je bila.

Evro spin pa res NE

Odgovor na objavo uporabnika
Pika936, 28.03.2024 ob 15:39

Evro spin pa res NE

Ti prase si dvignilo temo iz leta 2014?  Lahko poveš zakaj?

Hotel Slon v Lj

Gostilna Ančka, Šenčur (samo moraš naročiti).

Trojane so zakon! Boljše potice v lajfu še nismo jedli, vauu, sočna, prav sladka, okus….  kot je rekla moja stara mama, potica mora bit čist črviva 🙂  Žal predaleč stanujem, da bi se danes zapeljala tja, mogoče me pa jutri prime. Priporočam.

Biotehniški center (BIC) na Ižanki. Vse sladice so fenomenalne. Je pa treba prej naročiti, razen če nimajo zdaj kaj zaloge.

maribor pohorje  pika nogavička.   zelo dobra potica , ponavadi sveža v četrtek.  tose pozanimaj bolj tčno, kdaj jo spečejo svežo. je kr draga ampak dobra.  ko prideš mimo njihove sitnobe, to pač ignoriraš. jaz pač več ne morem tega ignorirat.   meni gre njhov odnos tko na kurac.  da jih videt ne morem. ni tolko da ne bi bili prijazni, saj so.  saj vse urediš, vse je uredu. amapk pač čuti se, sovraštvo do moških, če  nisi zadovoljen kr z vsem. tako ,da mislim, da ji men gre več tko dobro, in da pač bodo kmali zaprli. ker so vedno bolj sitni.   je pa dobra potica zlo.  je pa draga, JE DOBRA.

v Mlinarju 👍

Pečjakova je zanič

Pri nas imamo potičke bolj ali manj na recept, ker sicer ne jemo ravno tovrstne hrane. Za praznike pa vselej kupim Le potico. Je odličnega okusa, zelo lepo zgleda in tudi cena je pri manjših količinah še v okvirjih, ki odtehta vloženo delo in trud v projekt. Letos še nisem kupila, upam, da so še.

New Report

Close