Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kje lahko sinu za učenje zdravstvene nege kupujem ančko?

Kje lahko sinu za učenje zdravstvene nege kupujem ančko?

Sin je na srednji zdravstveni in, da bi lahko vadil praktični pouk povijanja, oživljanja, … kar koli je že treba, bi mu raje kupila lutko. Kje lahko kupim, če so trgovine zaprte?

 

Na netu.
Recimo: https://www.aedverkauf.at/training-manikins.html?gclid=Cj0KCQiAh4j-BRCsARIsAGeV12C4J8zSULFa_rUajFKfBFvY2lwF-py6GaE0JpCfVGLeNDHPzMeU4YMaAiSlEALw_wcB

Drugače pa je tega na netu precej. PObrskaj.

Zakaj bi mu kupila seksualno lutko? Bodi ti prostovoljec in naj na tebi povije roko, nogo.

Toplo ti priporočam, da greš na kak tečaj prve pomoči. Očitno še nikoli nisi bila, ker nimaš pojma za kaj se Ančke uporabljajo. Namig: za učenje oživljanja – masaža srca, umetno dihanje. In pri recimo masaži pokajo rebra. Torej kako boš to poskušal na živem človeku?

Povijanje rok in nog: to pa se dela na živih ljudeh. Ne na Ančkah.

Ne rabiš mu kupovat. To bodo trenirali v šoli, ko bo konec korone.

Ponavadi niso mame tiste, ki bi sinovom rihtale prostitutke.

O zaščiti pred boleznimi ga pa kar sama pouči.

Točno tam, kjer jo bodo kupili njegovi sošolci.Sicer so jim pa v šoli svetovali, kje se to dobi , mar ne? Sicer ima pa jezik, pa naj vpraša profesorico.

mona, pravo (zivo) Ancko mu rajsi zrihti. Kaj bo z lutko.

Kak bl butastega pa še ne.. Najprej dokončujem magisterij iz zdravstvene nege… In si nikakor sploh ne morem predstavljat kaj bi lahko vadil z ančko? Glede prestiljanja, postiljanja, nege, previjanja itd.. Vse se dela v paru… In vrjemte d jih kj talega prek zooma ne bodo učili.. Drugo kar je povijanje ran itd ne more vadit na lutki.. Tudi mi v soli smo vedno drug na drugem vadili, ceprav so ble lutke na razpolago.. In vrjemte da niti kakega oživljanja in polozajev za nezavestnega jih ne bodo na daljavo učili.. Ne gre to tk k si vi zgleda to predstavljate.. Tko da vse to bo lepo zvadil v soli ko bo cas za to.. Vi poskrbite da se bo teorije dobr naucil, vse ostalo pa bo potem v soli oz na klinicnih vajah.
Razen ce so v odzadju kaksni drugi nameni pa si jo zato mulc zeli 🤣

kera fora😂😂

Se.x lutko nabavite v cloveski velikosti na videz so boljse. So cenejse in jo bo lahko uporabil se za kaj drugega, bolj vrocega.

Tukaj spodaj je lutka za oživljanje. Med cenejšimi zadevami v glavnem 🙂
https://defibrilator-aed.si/izdelek/lutka-za-ozivljanje-z-led-lucmi/

Je samo doprsna in nima spodnjega dela. Mulc se mora učiti intervencij tudi na spodnjem delu trupa, a veeeš ;)))

ta ki je napisal da se bo to vadlo v soli po koroni tolko da povem hodim v 3 letnik srednje zdravstvene sole v mariboru prva pomoc oz nudenje nujne medicinske pomoci je predmet ki je samo v 3 letniku nas zacnejo ozivljanje in povijanje sprasevati v zacetku januarja,… profesorji vedo da pouka se ziher nevo vsaj prva dva tedna sole in se bo ocenjevalo na daljavo tudi ozivljanje kar pa na DOMACIH ZIVIH osebah ne mores izvajati ker se pri tem lomijo rebra ko tako mocno pritiskas prosim ne bit pametni vec . Vi gospa pa vprasajte ce majo kje lutke na zavodih ali na obcinah lahko pa doma tudi na kaksnem ponjstru vadi ozivljanje tako vsaj mi prkaticifamo pri praksi prve pomoci zdaj odkar smo na daljavo

😄😆😂🤣☺🤣🤣🤣😆😆😆😆😂😂😂😂 No comment ☺☺☺😂😂😂😂😂😊😂😅😅

Ko lomijo rebra, banka provizijo dobi

😂😂😂😂

Ma dobro no, kakšna rebra? Sedaj se boste pogovarjali več. What your saying? Im Chuckie Chan. 😂😂😂😂😂😂🤗🤗🤗😆😆😆😆😅😅😅

uff ste kej zaostali? lutke niso samo za sex
žalostno, kako zabita je večina na tem forumu

mu bo vsaka ciganda dala f***t. Mislim, ti bo dala.

New Report

Close