Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kje masaža telesa v Kranju ali okolici?

Kje masaža telesa v Kranju ali okolici?

Svoji teti, ki cele dneve dela, bi rada za rojstni dan podarila malo sprostitve. Kje torej dobro masirajo?

Hvala in lep pozdrav,

Pega

Studio Sonce…men je blo tam res enkratno .))))

Vita center, Naklo

Hvala obema!

Teichi, kako kaj? A še hodita na fizioterapijo?
Naša tamala je že ok, ampak nas še vedno naroči enkrat na mesec, da malo pokaže, kaj naj bi že znala narediti. Upam, da sta vidva tudi že iz ta hujšega.

LP, Pega

OI,

pri nas se vedno terapija…nekaj ne stima….sumijo diplegijo…upam,da bo bols….rajs ne mislim na to in poskusam razmisljat pozitivno…

Kako ste pa vi kej? Vse pod kontrolo?

papa,teja

Jah, pri nas je pa tako: tamala je začela težje dihati in kašljati in hropsti, pa je pediatrinja ugotovila, da ima astmo. Dala ji je najprej eno, potem še drugo pumpico, pa se stanje ni nič spremenilo. Na pregledu pri štirih mesecih in pol je potem ukinila pumpici in rekla, da je morda pač hropavček ( otrok, ki preprosto hrope?! ) ali pa je to morda zaradi refluksa. No, pojutrišnjem gremo zato na pregled na pediatrijo v LJ. Bomo videli, kaj bo.

Se mi zdi, da na tamali samo nekaj preizkuša in da pojma nima kaj je z njo narobe.

Drugače pa je tak cukr, da bi jo človek kar pojedu. Drugega bo stara pet mesecev, pa se mi zdi, da skoraj vse že razume. Same je skoraj ne upamo več pustit, ker se veselo obrača s trebuha na hrbet, s hrbta na trebuh, gor pa dol, v glavnem pride, kamor se je namenila. Vse ji je smešno in se stalno krohota, dotaknit se mora vsake slike v stanovanju, rada je pred ogledalom in v največje veselje so ji cunje, oblačila, lonci… punca pač. Z eno igračo se zamoti tudi po deset minut- leži na hrbtu in jo obrača v rokah, se z njo pogovarja… Pa še, pa še…

Taki so otroci- v istem žaklju nam prinesejo veselje in skrbi.

A vidva z Majem pa še kar telovadita? Kaj pa je diplegija? Ja, v vsakem primeru je treba razmišljat pozitivno in naredit vse, kar se da, da bi bilo bolje.

Hvala tudi za Studio Sonce. Že imam darilni bon za spa- masažo. Upam, da bo teta zadovoljna.

Pozdravček obema,

Pega

Daj mi javi tvoj privat e-mail…da bova tam mal pocvekale 🙂 ali pa pisi na mojega…

New Report

Close