Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kje naj dobim DNEVNIK z dne 17.5.2005

kje naj dobim DNEVNIK z dne 17.5.2005

a morda kdo doma “zbira časopise in mi ga je pripravljen prodati- plačam tudi več kot je nakupna cena-ne vem namreč kje bi ga še lahko dobila, fotokopije ne pridejo v poštev…. kakšna ideja?

hvala in lp, nnp

Pri izdajatelju?
Navadno imajo časopisne hiše svoj arhiv in hranijo po nekaj izvodov. Lahko pa proti majhnemu plačilu dobiš online izvod(imajo arhiv), ki je v bistvu enakovreden tiskanemu in se ga lahko uporablja kot dokazilo, če je to problem.

to bi želela le za spomin na dan rojstva mojega fantka. želela bi pač original….

Zgodaj si se spomnila, ni kaj.

Uf, res si pozna 😉 Tudi sama imam shranjena izvoda Dnevnikov, izdana na dan rojstva mojih deklic – dobila sem ju pri družinski prijateljici, ki je na ta časopis naročena, res pa je, da sem se dovolj hitro spomnila – preden je šlo vse skupaj v star papir.

Ne vem, koliko časa hranijo dnevno časopisje knjižnice, verjetno je po dobrem letu že prepozno. Obrni se na izdajatelja, najbrž drugje ne bo uspeha. Tisti, ki časopise zavestno zbira, ima verjetno le po en izvod vsakega in ti ga ne bo odstopil.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Špelina, lahko bi vedela, da v knjižnicah hranimo knjige in časopise za prihodnje rodove, ne pa zato, da jih ob priložnosti poklonimo kakšni zamudniški roditeljici.

Hja, pri nas več ne dobiš revij, starejših od kakšnega pol leta… Le kam gredo??? Enkrat mi je gospa v naši knjižnici iskala starejši izvod iz njihovega arhiva, ampak je že zmanjkal 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz sem potrebovala dnevni časopis od predprejšnjega meseca (recimo kot bi danes hotela enega junijskega) in sem članek hotela sfotokopirati, pa mi je knjižničarka rekla, naj ga kar vzamem, da jih itak vržejo stran…

Take bi bilo treba prijavit, kako se dela z javnimi sredstvi?

Ja, če pa nimaš arhiva za shranjevanje časopisa, ga moraš pač vržt stran, ane???

Ne, potem takega gradiva ne smeš naročati, bralce pa poslati v knjižnico, kjer ga imajo.

New Report

Close