Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kje najdete čas

kje najdete čas

Gledam nekatere poste in vidim, da mame pišete, da ima otrok vročino 40, da je bolan, da mu je ravnokar dala Voltaren in podobno! Kje najdete čas da še tipkate po računalniku! jaz ko so moji bolani nimam časa niti jest, pa kaj časa, niti živcev. Cel dan sem z otrokom.

včasih se človek res vpraša, koliko časa preživimo pred temi kištami!

Jaz npr. imam čas samo v službi :-), doma nikoli ne grem na forum, komaj uspem pogledat maile. Pa glejte moje poste, če ne verjamete :-)!

Otroci večinoma tudi kaj spijo, pa tudi kak očka in babica se najde. Jaz sem sicer na porodniški, na MONu pa sem, kadar mala spi in kadar jem (malo pa ima takrat očka).

Vse je možno. Nekatere hodijo na čik pavzo, druge na brzino pred računalnik,…. Včasih se je treba za 5 minut umakniti na samo. Potem lažje razmišljaš in dihaš.

Lp, Ela S

Kako različno živimo…jaz pa v službi tako delam, da mi na misel ne pride privatno surfanje na netu, doma pa sem kljub otrokom, hiši, vrtu… vsaj delno gospodar svojega časa in če mi paše brskati po MONu, to tudi storim. Itak, če nisi zasvojen s tem, rabiš par minut, da preletiš tisto, kar je zanimivo in morda koristno. O tem, da vesoljno občestvo obveščaš o vsaki desetinki mulčkove vročine, ki je šla gor ali dol, imam pa svoje mnenje.

Jap, kako smo si razlicni… meni niti pod razno ne pade na pamet, da bi se priklucila semle v sluzbi…
Si pa ukradem kaksno minutko… se najveckrat zvecer, ko se umiri… za sprostitev…

Tudi bolni otročki spijo, ne? Jaz kakšno paniko pri malih otrocih in visoki vročini še razumem, včasih je treba samo malo pojamrati, pa je bolje, a ne, pri nekaterih se pa točno vidi, da jim je forum zamenjal najboljšo prijateljico in čutijo potrebo, da vse obelodanijo tu gori. Kakor komu paše pač. Mene ne moti ne eno ne drugo.

Ja, v kakšni službi pa si?

So tudi otroci različni – kajne?!
Naša starejša je bila mirna ko angelček, ko je bila bolna. Nikoli nisem “garala”, ko je imela vročino. No – razen, ko smo jo morali kopat, al pa ko je bruhala. Drugače pa ni bila sitna. Pri drobižku pa še ne vem kako bo, ker je bila do zdaj bolna le dvakrat in ni bilo tako grozno.

New Report

Close