Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kje prodajajo replike nakia Frey-wille

Kje prodajajo replike nakia Frey-wille

Zanima me, če kdo ve, kje prodajajo kakšne replke nakita Frey-wille? Zanima me, ker je originalen nakit zelo drag, in si ga ne morem privoščiti. Najlepša hvala za odgovor.

Skratka, sprašuješ kje bi dobila ponaredke? S katerimi kršijo zaščiteno blagovno znamko?
;)))))))))))))))))))))

Jaz že dolgo gledam ta nakit,upam da je mož zaštekal,da si ga tako želim in mi ga letos podari.Zelo dober nakit,drugačen,sam drag kot žafran.Žal ne vem kje se da kaj podobnega dobit,bi pa tudi sama imela.

Kaj pa, če bi poskusila naredit podoben nakit sama? Jaz sem si naredila prstan iz fimo mase, na koncu sem ga še polakirala in izgleda ravno tako kot frey wille. Osnovo prstana sem kupila v trgovini Hobby Art. Navdih sem pa dobila na tej strani:

http://mavricnaustvarjalnica.blogspot.com/2012/03/spomladanske-vazice.html

[img]http://2.bp.blogspot.com/-Bj8bOmCJV6U/T3FwzlpYwdI/AAAAAAAAIRI/krdASfAIAUI/s640/IMG_4858-001.JPG[/img]

vauuuu super!!!!!

[/quote]

Pa da ne bo pomote, tega prstana na sliki nisem naredila jaz, ta je bil samo moj navdih 🙂

Ojla,
Morda lahko poskusiš tukaj:

Lp,
C

Hvala vsem za odgovore. Dobra ideja, to za narediti sam, hvala :).

[ id=”4140863″][/quote]

 

Zihr kje na kitajskem dobiš “zlat” ponaredek. Ne bo noben opazil da ni original, sploh ko bo zlato zeleno barvo na teb pustilo :). Pa zelo etično je to kupovati. Ukradeno intelektualno lastnino v kombinaciji s suženjskim delom. Zato da izgledaš kot bebo, ker vsak ki ni na pol čorav vidi da ni original.

Jaz vsakič, ko grem mimo trgovine na Mestnem trgu prav solzo spustim, tako zelo težko mi je, ker si ga ne morem privoščiti.

Že večkrat sem si rekla, ko sem prejela kakšen večji znesek (božičnico, jubilejno,…), da bom takrat pa res en kos kupila. Ampak zmeraj pride kaj vmes in tako čakam in točim solze 😔

New Report

Close