Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KJE STE, BANDA …

KJE STE, BANDA …

21. 10. 2005

Oven
Odločiti se boste morali za spremembo, zato je vsako odlašanje nesmiselno. Če boste dovolj odločni, se vam bo korak v neznano v kratkem obrestoval.

Bik
Zelo se boste morali truditi, če želite, da vam bo uspelo prepričati šefa, da si zaslužite večjo plačo. Pri tem pazite, da ne boste preveč vsiljivi.

Dvojčka
Sprijazniti se boste morali s partnerjevo samovoljo, če ne želite izzvati prepira. Za uveljavitev svoje zamisli počakajte na ugodno priložnost.

Rak
Zelo ugoden dan imate pred sabo. Na delovnem področju vam bo uspelo več kot pričakujete. Zato se potrudite izkoristiti čimveč dobrih priložnosti.

Lev
Nenadejan prihodek vas bo razveselil, potem pa ne boste imeli ideje kaj kupiti. Ampak, saj ni nujno, da vse kar dobite tudi takoj zapravite. Varčujte.

Devica
Pogumno boste vztrajali pri svoji odločitvi, čeprav bo šef temu nasprotoval. Zato boste imeli nekaj težav, vendar boste dosegli svoje.

Tehtnica
Stvari, ki jih puščate ob strani, bi se nujno morali lotiti. Delo se vam nabira in lahko se zgodi, da potem vsemu ne boste kos. Ukrepajte čimprej.

Škorpijon
Preveč se zaganjate v delo, na odnose s sodelavci pa pozabljate. Zato niste na tekočem z vsem, kar se dogaja. Neprijetna novica vas bo šokirala.

Strelec
Šarm in velikodušnost vam bosta pomagala osvojiti srce osebe, ki jo že dalj časa opazujete. Vaš trud ne bo zaman, saj boste tudi sami srečni.

Kozorog
Veliko vztrajnega dela bo potrebno, da boste nadoknadili zamujeno. Šef ne bo imel razumevanja, zato se potrudite, da vas ne prikrajša pri plači.

Vodnar
Čutili boste precejšnje olajšanje, ko vam bo sodelavka povedala, da je bil vaš predlog sprejet. Zadovoljstvo bo vaša nagrada za vložen trud.

Ribi
Na zelo nenavaden način se boste zaljubili. Če ste vezani, skušajte glavo obdržati na pravem mestu, čeprav bo to zelo težko.

————————————————————————————–

Aha, pismo rosno … brez znamke, bi dejal naš zajček …. meni se je to, kar mi piše za danes, zgodilo že v polpretekli zgodovini, glave pa še vedno nimam tam, kjer naj bi bila in kjer bi bilo zaželjeno. Vedno je nekje drugje in jo iščem, kot še vedno iščem tisti zaklad, ki naj bi nekje bil. Iščem glavo kot una gospa k…. , ko je premetala celo drvarnico, pa še vedno ni našla tega, kar ji je bilo na drvarnici napisano: K…. te gleda !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kaj je zdaj to Mariči? Ti sam o dnarju, kaj pa ljubezen?

Kdo kje kaj o dnarju ?????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, o premajhni plači je bilo govora. Ta je vedno premajhna, pa ni horoskop!

Meni ni nič govorilo o premajhni plači in ne o denarju. Ko sem razmišljala o iskanju “zaklada”, pa nisem imela v mislih denarja, ker zaklad ne pomeni nujno denarja, jaz vidim zaklad v tisoč in eni stvari …..

čauči!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi jaz Mariči! In najlepši med zakladi? Mislim da si to ti!

ZAJČEK, A SI TO PREBRAL?????
Zate današji horoskop velja vsak dan! Enkrat bo treba globoko vdihnit in skočit, pa kar bo, pa bo…

Manj jasno je, kakšno spremembo bi moral danes narediti Jani, da se mu bo obrestovala.. Da je Jani odločen, ko je to treba, pa seveda ne dvomim…

Ježek je zvito prelisičil današnjo napoved. Šefu je danes v zdravilišču omogočil sprostveno masažo s čokolado, zato je lahko v službi miru uresničil svoj namen in dosegel svoje.. Težave pa znajo nastopit post festum..

Ne vem v kaj se je danes zaganjal Saško, gotovo pa ni pozabil na Tjavendan, čeprav z mano vred ni na tekočem, kaj se tu dogaja.. Hmmm, da bi takšnega kaveljca lahko kaj šokiralo.. Težko da je še kaj takega, pa vendar ni nič nemogoče..

Upam in želim WitaNovi, da čuti olajšanje, zadovoljstvo in dobi nagrado za svoj trud.. Vem, da vedno da vse od sebe, hehe..

In za Mariči res najbrž drži.. Ob 11 uri ponikne, ob 15 uri vzide z ugotovitvijo, da sta si z Naivčkom “ziher nekako blizu”.. Dozdeva se ji, ” da bi lahko kar kot strela z jasnega nekaj ustrelila ….Pa se boji, da” bi brcnila v temo” in nato boji se kozla ustelit.. Men to diši po nenavadni jesenski zaljubljenosti, ki skuša glavo obdržati na pravem mestu, čeprav bo to kot kaže zelo težko… Naj bo kako koli, Mariči, SREČNO..

Ostalih ne morem komentirat, ker ne vem v katerem znaku se skrivajo,..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Dodajam; če je Mariči tokrat zadela je imela Štefi danes en zelo težek dan! Ker ima takšno znamenje, da je lahko črno ali belo, je upati, da le ni bilo tako slabo.. Držim pesti zanjo..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

🙂
danes sem imela zelo dober dan…
vendar ne tako hm…”globoko -duhovno” dober kot v sredo…..

pa vendarle……
Človek, ki sem ga po številnih telefonskih pogovorih danes spoznala v živo (zraven je bilo vsaj še 100 človekov, da ne bo pregrešnih misli ), je izjemen, topla duša, enkraten….
>Po svoje imam res srečo……Nikoli si nisem mislila, da bo kdaj tako.
res…………

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Me zelo veseli, da si imela dober dan.. Mene ne zanima kako je bilo to duhovno in globoko, vesel sem že, da si ti zadovoljna.. Ker je zadovoljstvo ćutiti iz tvojih besed, je to dobro.. Morda lahko razkriješ še kakšno podrobnost, da mi olajšaš ugibanje, kdo te je tako navdušil.. Enega sicer sumim, samo se mi ne zdi tvoj tip, hehe…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Oh mariči….jst sem danes bila vse prej kot velikodušna…..šarma ni blo še za povohat….Bila sem sitna kot sam vrag…!!.Pa se mi je zgodilo nekaj….česar nisem pričakovala!!
Nekdo mi je dokazal….da sem lahko v zmoti….da sem lahko sitna….da lahko mislim drugače….Ampak je še vedno moj PRIJATELJ!!
In JA….sem bila SREČNA…..in sem jokala…..!

MHM , sem prebrala in verjamem , da je dalo pošteno misliti tudi Marički , ko je to pisala.
Venomer imam besede tvoje najprej moram reći hop in nato skočiti !

Če hočeš , ker si tko fletna v pisani besedi in verjetno tudi je to in real , je zajček čisto lahko tvoj prijatelj veš !!

v sredo me je zabaval Platon, včeraj pa vse, kar je povezano s knjigo Nesreče v gorah .-)))
/tudi kruh z orehi /

Samo, ne reci sedaj, da sem čudaška :-))

PS

danes me bodo zabavali golobi 🙂
/med drugim/

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A res?

itak……le kje me čaka nagrada?!:))))

Eh ježek, kaj naj ti rečem na te tvoje ugotovitve? Naj ti ugovarjam? Čemu? Povem ti lahko le, da se pri meni zaljubljenosti ni več bati, ni možna !! To se meni ne more več zgoditi, verjemi ali pa ne. Ker nimam časa, ker nočem, ker ne želim, ker je to samo še ena bolezen več in nič drugega ! Ker to preveč boli. Če se moram odreči skodelici kave, se ji lahko brez bolečin, če se moram odreči krožniku pohanih piščancev, sicer ni enostavno, a se odrečem, ni bojazni. Če pa se človek mora odreči sreči biti s človekom, ki ti nekaj pomeni, s katerim se rad pogovarjaš, v čigar prisotnosti še kava dobi boljši okus, pa pozabiš jesti in piti in … s katerim želiš pač deliti stvari in reči, ki so ti v veselje in srečo, pa ne gre! To pa je skorajda nemogoča bolečina in trpljenje! Zakaj potem si nakopati toliko gorja in nesreče, zakaj se ne izogniti temu v velikem krogu ??? Zakaj trpeti, ko je trpljenja že itak preveč, že samo v tem, če tega itak ni, ko pa je, je pa tako zelo potencirano???

Da, ljubezen je drugo sonce! Prav imaš, sije in greje. A ljudje znajo živeti tudi v sivini, verjemi, v meglicah ….znajo, morajo, uspejo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…. morda pa le pride…. vodnarji imajo nasplošno kar sreco v zivljenju…
z dolocenimi preizkušnjami seveda,a jih energija zive vode vedno obraca v pozitivno smir.. morda ti je pa nagrada prav blizu….le videti jo moras….

ziveti danes za jutri.....ljubiti jutri mocneje kot danes

hmmmm diham globoko…..jaj jaj

Mariči, omentiral sem bolj za šalo kot zares. Ker pa odgovarjaš resno, še malo moje filozofije. Moram ti povedat , da tako kot ti razmišlja večina od nas in to najbolj iskreno.. Lahko, da tega nočeš ali ne želiš, pa vseeno lahko zgodi.. Verjami, da je to naravno in udari tako kot strela, tam in takrat , kjer najmanj pričakuješ , hehe.. Preskoči iskra in si tam, kjer si mislil, da ti ni mesto.. ko pa se vže star panj, je gašenje zelo naporno. Zato malo več previdnosti pri forumskih izjavah ne škodi.. Drugače pa so vsa tvoja vprašanja po tej tematiki še kako razumna in umestna…Sem občutil, da preveč sonca škodi, vseeno pa mi je ne glede na posledice še vedno ljubše kot megla..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

HMMMMMMMMMMMMMM,
V ” sredo me je zabaval Platon, včeraj pa vse, kar je povezano s knjigo Nesreče v gorah ./tudi kruh z orehi /” Samo, ne reci sedaj, da sem čudaška :-))

Ne bom rekel, da si čudaška.. Razumem pa, da je novinarski kruh težak in grenak, kot znajo biti žaltavi orehi.. Bilo bi prenaivno ugibati, da te je aktualni minister asociral na Platona, predpostavljam pa, da se Zver ne plazi po gorah, da bi lahko doživel nesrečo???

Vidim, pa da te osrečujejo majhne stvari, pa saj tako je prav..

PS: Sem ujel tvoj TV prispevek o sestrah na gorski kmetiji.. Edino, kar se ne strinjam s teboj je, da bi bile vesele kakršne koli pomoči od slučajnih popotnikov.. Mislim, da si še ti imela težave z navezavo pristnega kontakta, kaj šele, da bi se odprle neznancem.. Oprosti kritiki, si pač domišljam, da poznam dušo kmečkega človeka tistega časa..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Delo, ki ga opravljam, je izziv. je tudi mukotrpno nošenje polne vreče kamnov na vrh hriba. Toda če človek ob tem uživa, bogmupomagaj, se najde tudi v takem nesmislu nek smisel. Moraš pa biti mičkeno trapast, da vidiš užitke tam, kjer jih včasih tudi ni 🙂
No, to me veseli, da si videl tiste sestre. Prav imaš, ko meniš, da so zelo pristne, zelo zemeljske in zelo povezane z nekim bitom, ki ga – nepsremenjeno – živijo že od kar pomnijo. Toda, bi bi potrebovale pomoč v delu, je njihova misel, ne moja.
vendar je to misel treba razumeti tako kot je bila izrečena.
“Pomoč pri delu”.
Torej: nobenega vmešavanja v način, kako bo to delo opravljeno, nobenih drugih komentarjev, nič 🙂
praktično pomoč tudi sicer dobijo. Vendar jo “prenašajo” le toliko časa, dokler je ta oseba tiho in jih ne začne “rihtat” .-))
Moram pa napisat, da oddaje same niso videle, ker so ravno takrat, ko je bila na sporedu, imele “neko delo” in niso “utegnile” priti k sosedu.
Same pa TV nimajo:-)
Ampak to, da niso utegnile, je res, to ni bil izgovor ali da bi mi s tem hotele reči, da niso bile zadovoljne z menoj. To je pač bila njihova trenutna resnica in -tako je to.
P.S zelo, zelo zelo mi je bilo všeč, da si mi napisal svoja opažanja. To mi veliko pomeni.
/ker sem pametna, zato :-)) /

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close