Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kje v Lj kopanje v Savi?

Kje v Lj kopanje v Savi?

Zanima me, kje se da v Lj malo okopat v Savi. Bi rabila, da se malo ohladim po teku, ker moram potem še naprej na en sestanek.

Hvala za predloge!!!

Tega ni. Imamo pa super mestna kopališča.

Odgovor na objavo uporabnika
Kopalke, 12.08.2022 ob 16:19

Zanima me, kje se da v Lj malo okopat v Savi. Bi rabila, da se malo ohladim po teku, ker moram potem še naprej na en sestanek.

Hvala za predloge!!!

Vseeno ce gres v Savo ali skocis v greznico . A nisi seznanjena kaj vse Gorenjci spuscajo v Savo ?

Modrivrag opreza tam.

Nimam časa za bazen. Kako nimate tega? Kaj pa v kampu pri Ježici?

Ob Savi se da drugače rekreirati. Ampak ti si žal ženska. Fuj!

Tam je tako spolzko od sperme, da boš sam od sebe okliznula.

Božoooooo❗ Pridi za Savo❗🍀☘️☘️☘️🍀🥰💫💫💫💫💫🥰🥰🥰🥰🥰

Povsod ob Savi se da – pa tudi strupena ni. Kajakaši se sem ter tja tudi neprostovoljno kje okopamo, pa ni še noben umrl od tega. Se je pa zgodilo, da je kdo z bolj občutljivo kožo dobil kakšen izpuščaj. Samo je že dolgo tega, mislim da je zdaj čistejša.

Zaplavaš pa res lahko povsod okrog Lj, to je vsaj kakšnih 20 km reke. Tudi bolj gor po toku ali pa bolj dol pri Litiji – če dobro plavaš in se toliko spoznaš na reke, da razumeš tokove in protitokove, pa role in podobne hece – in če znaš po toku videti, kje je kakšna skala pod vodo.

Če ne – se raje samo namakaj tam, kjer še dobro stojiš.

Tam pri Savljah na eni strani Mularija, klošarji, pa na drugi med Črnučami proti Gameljnam….tam so bolj staruhi, fukotožci s svojo nude plažico.

Ni ravno za svetovat….

Stran od Save. Imamo super bazene, a niso zastonj. Cene so kar visoke v primerjavi z podeželskimi variantami.

Tako kot pravi rok., dejansko 20 km, če poznaš zakonitosti močnega toka v sredini struge.. Pol, ko bo narasla po deževju bo premočna in prehladna.  Zdej je najgloblja na sredini okoli 1.5metra.. Sava šport na internetu vidiš, ki jih ima mol čes v Tomačevem, prava oaza, tud za piknike, jih je pa treba plačat 50 do 80€, tud odbojkarsko igrišče, konji, stalno dosti sprehajalcev psov, živo, jebes bazene, so dolgočasni če jih primerjaš s tem da plavaš kontra toku v Savi in si v naravi z dušo.

Popay že ve, ko je pa peder in opreza za fanti tudi tam.

New Report

Close