Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kletka

Kletka

Prakticirava bdsm v vseh pogledih in mislim da ni stvari da je nisva oz je ne izvajava… seskanje skoraj vsak dan! No razocarali… mogoce samo vzpodbudili da sem vzljubila bdsm

Zanimivo Patricija! 🙂 Če ga šeškaš skoraj vsak dan potem bogi bolj redko udobno sedi ali pa ima skoz rdečo rit kot pavijan haha. 🙂 Ali ga pa ne šeškaš prav fejst? No, kakorkoli fajn da se vama obnese in da se strinjata oba in da je red pri hiši!

Jaz mojga moža šeškam enkrat ali dvakrat na teden (običajno), drugač pa odvisno od njegovega obnašanja. Mislim, da sem kar stroga žena, jih kar faše in on to tud pričakuje od mene. Več sem napisala v prejšnjih komentarjih nekaj strani nazaj. Drugač zadnje čase nosi tudi kletko kdaj pa kdaj podnevi med tednom. 🙂 Sem se (oz sva se) pustila delno prepričat od mnenj tuki na forumu. 🙂

Jaz svojega zapiram iz drugih razlogov. Sploh ni poanta varanje, drkanje (no za nekatere je).. več al manj, se dela to za užitek. Moški kateri nosi kletko, jo nosi kr ga to vzburja ali (delni) fetiši..nekateri samo med seksom, drugi občasano, spet tretji konsatno več tedensko nošenje.

Poanta je v tem, da moški ne doživlja orgazmov med tem ko zadovoljuje mene. 1x na 2 tedna ga odklenem, takrat je pa seveda noro.. od pred iger, do seksa, do samega penisa in še na koncu seveda izliv ali več izlivov, stvar okusa.

Sem pa prepričana da skoraj dobeden moški nebo nosil kletke, če ga to ne privlači. Je treba nekaj vaje da se navadi, malo več higijene v tistem predelu (kar seveda sploh ni slabo), in pa še kar je najbolj pomebno, mene vzburja ko gledam reveza zaprtega potrebnega, da kr teče iz njega med tem ko ga samo po niplu počoham po določenem času nošenja 😉 od seksa z strap on-om, med tem ko je zaklenjen.. itd..itd.. na koncu koncev, moreta bit oba partnerja zato.

Pride po več tednih par dni, ki se odloči da bo naredil “pauzo” in je odklenjen.

Seveda maš primere, ko partner redno mastrubira kljub rednemu seksu, in potem med seksom po parih letih ni več to to, je vse rutinsko in normalno že. Ko se pa odločita za to, pa se vse spremeni. Sploh če ženski del para, vzame stvar resno, torej da se ne odklepa ko me ni doma (moj ima plastične kljucavnice) so gor na vsaki različne št. in si slikam recimo z telefonom, po parih dnevah recimo 6-7 dan pogledam ali še ima isto kljičavnico gor, potem sledi nagrada med samim seksom za njega, če seveda nepride prehitro do izliva 😝 to pa je čist od njega odvsino, ampak po tednah nošenja, ostane tud po prvem izlivu trd👿.. tako pol pa je od nas odvisno kako se potrudimo da ga pripeljemo do drugega ali več izlivov. S tem mu “povrneš” potešenje, ki ga je nosil vse te dni s sabo 😉

Lariska, zelo leo povedano! Bravo!

Bi katera delila fotografije svojih zaklenjen prijateljckov?

Maill: [email protected]

Ja bi, ce nebi bil tip 😈

Moja mi ga tudi zaklepa. U vistvu mene to pali, ker mi skos stiska penis pa se filing da mi ga je ona zaklenila je nor. Njo pa pali ker mene pali in ker si je prilastila mojga kurca… tko da oba neizmerno uzivava v kletki. Lp

Mene noro rajca ko ga vsega potrebnega zkalenem. In ta njegov debev kurac ko je napaljen😍 ampak vzgoja more bit drugače se boža ob vsaki priložnosti ki se mu ponudi😐 prehajava na manjšo kletko pa me zanima če katera uporablja tudi pas na kletki da jo drži k telesu?

Patricija da nisi ti moški?

Pas imam jaz. Je veliko boljse ja ker ne leze dol ob erekciji

Jaka 140: Ali imas pas kater je ubistvu vrvica, ki pride okrog bokov ali imas prav deviski pas?

Oboje. Usnjene in kovinske

Kater kovinski deviski pas pa imas?

Aja a je katera na svojem probala ze fufu clamp? Ali pa kdo to uporablja?

https://www.etsy.com/listing/1154701715/fufu-original-training-clip-2-clips

En:

Ful dobro, si kar predstavljam moža, ko mu to nadenem, potem pa ga dam v tekaške pajkice in greva na tek.

Se bi mu pička videla 🙂

Predelan zenski deviski pas

Kater model pa imas? Zanima me, ker bi si tudi sam nabavil enega ampak nevem katerega bi, da je udobn in, da ga lahko nosis dle casa brez problema.

To ti pa ne morem povedat, kupila moja na aliexpressu

ali je tak: https://lovegasm.co/products/get-locked-female-chastity-belt?variant=37810412290220

Ali bol tak: https://www.my-steel.de/appointment-fee-for-two-chastity-belts

Vem pa, da sta oba zenska. Kar niti nima veze. razlika je samo v prednem delu..

Druga. Izredno udobna za nosenje, ker pride nad medenicno kostjo pa ni variante da jo snames.

Super hvala… sam razmisljam o prvem ampak se ne vem..

Moja je tukaj dobila idejo da mi ga zaklene!!! Zaradi vas moram sedaj nositi kletko tudi jaz! Ne vem kaj vam je tako super, pri tem da me ima sedaj zaklenjenega, in mi ga odklene lih samo ko njej pase!!! Kaj pa jaz? Vcasih bi rad tudi drkal pa ne morem, gledam zenske pa mi ne more niti vstati v kletki. Vsako ko pogledam ko se sprehaja me boli penis ker hoce otrdet. Zena pa mi ga odklepa enkrat ali dvkrat na mesec samo!!

Oh Milan ne jamrej. če bi bila tvoja žena res stroga bi te tud redno šeškala. in ti ne bi za drugim ženskam gledal. mogoče sam pr sebi veš, da bi ti šeškanje koristlo. 🙂

Itak da z obojestranskim soglasjem, zato pa z velkim veseljem. 🙂

Saj me seska. Redno prakticirava bdsm, samo… js bi mel se za kej druzga penis

Milan:

Tvoja že ve kaj dela. Midva sva letos bila 10 dni na dopustu. Moj je bil zaklenjen že 3 dni pred odhodom in tako ostal še 4 dni po prihodu domov. Jaz vsak dan v tanga kopalkah, zvečer pa v tangicah in trikoju.  Veš kako me je nosil po rokah in skrbel zame, vsako noč lizal in božal…. ni lepšega kot zaklenjen mož….

New Report

Close