Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Klistiranje

Klistiranje

Zanima me kako se klistirate (ko imate namen analno sexati)? Mogoče se vam zdi neumno vprašanje ampak pač ne vem, sorry.

sej se ni treba?! saj ni kakec čisto pri koncu črevesa. tja zaide ko gremo na potrebo, drugače pa ni panike da bi se kr tam pojavu, razn če te ful tišči, sam ponavad greš takrat na wc.

ne rabiš se klistirati..pomembno je, da se prej navlažiš s kakšnim gelom..da sprostiš mišice…

Ampak tiste ki pa se klistirajo, kako to počnejo?

Pa ja ne mislis, da ce se bos klistirala, da bo tvoja ritka kaj bolj cista!??? Sele takrat bo slo vse skozi njo. Edino kar bi bilo najbolj je, da uporabis krtacko za kozarce in milo.

Pa ne zameri, ampak ce si pripravljena na tovrstno popestritev, vzamita v zakup vse kar sodi zraven.

Pa uzivaj!

še nisem slišala, da bi se kdo klistiral za analni sex …

to so bolj filmske finte, ja….

… in da boljše drsi

Zadeva niti ni slaba, če smatraš klistiranje za del predigre. V sex šopu prodajajo poseben ritni čep z luknjo in cevko. Cevko priključiš na pumpico napolnjeno s toplo vodo. Čep vtakneš v rito, pumpico pa počasi stiskaš (čep je istočasno tudi vibrator!). Ko jo stisneš, greš na wc in se “pokakaš” oz. izpereš. Lahko mi verjameš, da bosta oba kar navdušena nad tem! 😉

Hvala vsem za odgovore. Saj analno sexala sem že ampak me je pa še vseeno zanimalo kako izgleda tole klistiranje. Mi pa nekako nič ne diši zadeva, tako da bom še naprej sexala tako kot sem do sedaj. Mogoče edino kdaj kasneje zavijem v sex shop, zaenkrat pa še ne. Lep pozdravček.

vseeno se mi zdi klistir nekako osebna oz. intimna zadeva. mogoče pa jaz tako mislim ker to izvajam večinoma za zdravje
lp

Ma normalno! Med seksom mora priti do take situacije, da si oba zaželita malo poigrati se s tem. To naj bi bila igra, strast, naslada, ne pa neka rutina.

zakaj pa za zdravje? Aja, to je tista finta z jogo, ko se zbruhaš in sklistiraš, da gre ven vsa svinjarija?

Kaj pa vem… joga gor ali dol… ampak čisto naravno pa ni, da se namenoma klistiraš… iz tega stališča nisem čisto slepo prepričan, da je to strašno zdravo.

A ti je predpisal zdravnik?

Ti kot peder že veš kako to gre.

Si me pa zamešal/a očitno z nekom drugim, ker jaz te ZIHER še nisem, te je moral nekdo drug! 🙂

New Report

Close