Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kmetje res smrdijo

Kmetje res smrdijo

Z vsem spostovanjem do njihovega dela! Vceraj sem bila na eni kmetiji. Gospodarica super prijazna, smo kupili izdelke. Potem pa pride njen moz, ze ob 12h pijan. Cel zasran, smrdel po svicu, gobezdal same bedarije, ustni zadah do new yorka. Uboge zenske, kaj morajo prenasat.

in tudi njegova žena je super, ampak on pa smrdi do neba, zobovje gnilo, pijan-zadet pa ponavadi že dopoldan. Da je šel po stopnicah se voha še kako uro za njim!

Ženska, kaj je s tabo narobe?
Zakaj si napisala, da kmetje smrdijo?
Zato, ker smrdi en pijanec, ki je slučajno doma na kmetih?
A misliš, da mestni pijanci pa ne smrdijo?
Uboge ženske? Zakaj že? Če bi ji bilo dovolj hudo, bi se ločila. Nič ji ni treba prenašat. Lahko se loči. Nismo v neki verski državi, kjer ločitve niso možne.

To pa ni lepo, da si v naslovu naredila množino, da vsi kmetje smrdijo. Da vse ženske trpijo. Da so vsi moški pijanci.

tipično za primitivizem. VSI KMETJE SMRDIJO, ker smrdi en sam od pijače. Hehe…Miselnost na stopnji amebe

delajo v hlevu in zunaj cel dan! Ne umivajo se takoj in ne preoblačijo se takoj. Torej res smrdijo.

En primer iz šole.
En razred smo bile punce s podeželja, drug razred same mestne punce. (Seveda so bili v obeh razredih tudi fantje, samo oni so imeli ločeno telovadbo).
Po telovadbi smo bile seveda vse prešvicane. Ampak glej ga zlomka. Vedno je zaudarjalo v garderobi mestnih punc, ne v garderobi podeželskih punc. Pa veš zakaj? Mestne punce so na švic nanesle puder, deodorante, parfume. Ogabno. Švic in vsa ta šminkarija, ogaben smrad.

cigaretarji in alkoholiki so zasvojenci, smrdijo.

S čim pa ti plačaš hrano, ki jo pridelajo kmetje? Ker očitno nič ne delaš, ker ti menda ne smrdiš?
Kako to, da ješ hrano, ti fina dama, ki se zmrduješ nad ljudmi, ki delajo in pridelajo tvojo hrano?

Glede na intelektualni nivo nekaterih na tem monu, so temu primerni tudi komentrji.
Kmetje imajo res značilni vonj, tako kot dama, ki prodaja parfume ima značilni vonj, delavec na gradbišču, ki gara in je ves preznojen in še bi lahko naštevali. Ljudje, ki ne delajo imajo tipičen vonj po lenobi pa običajno še prav inteligentni niso.
Sem veliko prisotna na kmetiji in vidim, da so vsak dan v svežih delovnih oblačilih, umiti in urejeni, imajo kljub temu značilni vonj za kmetijo, ni kaj njihovi pridelki pa so dobri, izdelki pa še boljšei (skuta, sir, jogurt, klobase ….)

Dobre kmete spostujem. Anpak smrdijo pa do konca. To pa. Ampak to je normalno. Na zalost pa poznam tufi jaz take, ki delajo v hlevu in z neopranimi rokami. kruh primajo in ga dajo gostom. To so pa fuj pol. Njak njak

Če bi ti kdaj sama sebe povohala.
Grem stavit, da smrdiš bistveno bolj kot kaka kmetica.
Pa verjetno si umazana tudi bistveno bolj.

Naj mi oprostijo urejeni kmetje, vendar mi imamo dva soseda. Eden za hišo nam vso svojo gnojnico iz hleva speljuje na travnik ob naši hiši. Drugi si je zaredil deset metrov od naše hiše sto koz, ki smrdijo in uhajajo iz njegove neurejene ograje.
Pa se pritoži na inšpekcijo, ti hitro zaračunajo kazen z obrazložitvijo, da je kmete treba spoštovat.

New Report

Close