Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek knjiga o prihodu bratca/sestrice

knjiga o prihodu bratca/sestrice

Živjo!

Konec leta pričakujemo novega družinskega člana in rada bi našo 3-letnico malo navadila na misel, da prihaja dojenček itd,…
Vem, da se je pred časom na forumu govorilo o neki super knjigi, ko se vidi noter v trebušček, ampak takrat še za nas tema ni bila aktualna, zdaj pa z iskalnikom ne najdem nič uporabnega!

Prosim za pomoč, če ve kdo naslov knjige in kje bi se jo dalo dobti!

Že vnaprej hvala,
T.

Super, hvala lepa! Mislim, da je tista, ki sem jo omenjala Malček palček, ampak je zraven še ogromno drugih, tako da res hvala!

lp,
T.

Od kje prihajajo dojenčki. Dobila sem jo v Mladinski knjigi. Je zelo slikovna, tako, da se slikice tudi odpirajo in bo zanimiva za daljše obdobje.

Helou!

Jaz sem tudi kupila knjigo na takšno temo, kjer so poleg dojenčka v trebuščku še risane slikice nagih dečkov-deklic in ženske-moškega (Od kje prihajajo dojenčki) in sem mojemu 2,5 letniju razložila, da bomo dobili dojenčka, pa da imajo punčke “piško” fantki pa “luleka”. No – sedaj je rezultat takšen, da luleka itak pozna, ker ga ima sam, zelo rad pa leta za svojo teto ali spa sestrično in teži : A si ti puncka? A mas picko al jujija? No, pokazi mi picko, da vidim no!!!!

Se mi zdi, da sem mu malo prehitro sla razlagat, he, he….

New Report

Close