Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Ko ni nič,tulijo,da hočejo nižje davke in vitko državo. Zdaj ko je virus,naj bi pa država vse spedenala in plačala?!

Ko ni nič,tulijo,da hočejo nižje davke in vitko državo. Zdaj ko je virus,naj bi pa država vse spedenala in plačala?!

Do zdaj smo se naposlušali pesmic o tem, kako naj socialci in lenuhi zginejo delat, kako naj se ukinejo vse socialne pomoči, kako naj država drži tace stran od profitov podjetij, kako naj zniža davke za “najbolj produktivne” (beri: menedžerje, ki se presedajo iz fotelja v fotelj), kako naj pusti podjetnikom proste roke, da zaslužijo in za boljši zaslužek “optimirajo delovne pogoje” (beri: z danes na jutri odpuščajo delavce), ter kako so si ljudje sami krivi, če ostanejo brez dela in na cesti, ker so jih za 100€ vrgli iz stanovanja.

A ZDAJ PA KAR NAENKRAT POSLUŠAMO TE ISTE LJUDI PETI, KAKO MORA DRŽAVA POSKRBETI ZA IZPAD DOHODKA PA ZA POMOČ GOSPODARSTVU PA ZA PREVENTIVNE UKREPE PA ZA ZDRAVLJENJE PA KARANTENO PA ZDRAVILA PA MASKE??!!!!

AJAAAAAA??????????????

Ko je vse lepo in prav, najraje ne bi plačevali nič davkov, ker “država samo zajeda in redi javni sektor”. Zdaj pa TI ISTI LJUDJE, KI DRŽAVI NOČEJO PLAČEVATI DAVKOV IN BI JO NAJRAJE KAR NAGNALI IZ GOSPODARSTVA, hočejo, da DRŽAVA ZA NJIHOVE RITI JEMLJE JAVNI DAVKOPLAČEVALSKI DENAR, ki ga ti vrli neoliberalistični pogoltni podjetniki ne bi nič vplačali od svojih dobičkov, zdaj bi ga pa vsi radi pobrali iz državne malhe!!!!!!

Sonja Šmuc, Akrapovič, Batagelj, Boscarol in vsi SDSovski in NSi-jevski neoliberalistični vampirji NAJ ZDAJ KAR LEPO IZ SVOJEGA ŽEPA PLAČUJEJO ZA IZPAD SVOJIH DOBIČKOV, PREKLETA BANDA HUDIČEVA ZAJEDALSKA!!!


Evo, točno to bo!
Izdajalec Počivalšek že spoon-feed, futrčka boge boge podjetnike, ki bi radi čim nižje davke in čim nižje plače za delavce in čim krajše odpustitvene roke in bi državo radi čim dlje nagnali od svoje “svobodne gospodarske pobude”. Aha, zdaj so pa prvi pri državni malhi, prvi z žlicami v roki pri državnem koritu!!!

BARABE TATINSKE!!!

New Report

Close