Ko vas zapusti
-JAZ napisal:
> Ne želi si tega, jaz pa nisem Backica, jaz bom pa želela in
> hotela več, ne le virtualo, mi boš dal, si boš upal,
> poljubljati resnično mojo roko…ne samo tkole v sanjah,
> boš..bošššššššš..haha!
Zakaj Backica? Kaj pa ima ona zraven?
Se boš tudi ljubila z mano? In to v realnosti? Si upaš? Nekoč si napisala, da ti ne varaš…
Ob menstruaciji sem le še bolj potrebna;), zato je ne omenjaj…dobi si boljši izgovor, četudi bos rekel da te boli glava, ti bom dala lekadol in gremo dalje,pa daj no, take izgovore majo zenske, ki doma nočjo seksat…baje… preklet pametn izgovor bi rabu, že bolje argument, da bi se mene znebil;)), pa saj vem, da si tega sploh ne bi želel, ko bi me enkrat jemel..hihi
Ej Kir, jz morm delat, če ne bom k teb prišla po kruha in vina;), jemaj se zlo lepo dragi, pa nasmeh na usta, ne dovoli srcu žalost, naj ti jo tvoj dom doma izbriše žalost iz lica… na vse to glej kot nekaj lepega več, ne pa žalost, glej kot na srečo, da bi lahko bilo še huje, žalost na 3;))
Res ne vem , kdaj bi midva govorila o alkoholu… res pa je, da sem mnenja, da je alkohol kot pitje… res nepotreben, samo midva nikoli nisva o tem, spet si nekaj zamešal-pomešal.
In kako so včasi dejali…dajte nam kruha in iger ali vina, no to je prišlo ven iz tega, čisto spontano.Rada spijem ob romantičnih večerih kozarec vina…ampak to je že druga zgodba, morda nekoč, nekje ti jo povem;)),čauči, zdaj pa me že pusti delat..haha, ma me boš še zacompral
Kljub tvojim pogovorom na tem forumu, se iz tvojega sedanjega pisanja izbere nekaj žalosti. Si bil torej resno zaljubljen?! Žalostno. Ja pa kako si se spustil tako daleč… Te je pa pošteno omrežila, ta tvoja sodelavka. Vsako takšno žalost, iskreno žalost, ni prijetno čutiti. Upam, da boš čimprej razumel sporočilo, ki ti je bilo s tem dano. Verjemi mi, govorim iz izkušenj, ni prijetno… Znati pa je potrebno prečitati sporočilo…