Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ko vas zapusti

Ko vas zapusti

ljubezen vašega življenja, kaj napravite? Se zaprete vase in razmišljate?
Poiščete novo in potem celite rane in pozabite? Povejte

ko sem bil mlajši, spil steklenico vina, prespal in naprej v lov

sedaj, se me ljubezen mojega življenja še oklepa

Kaj to pomeni KIR. Ti je sodelavka povedala/pokazala, da je poročena in da nimaš pri njej kaj iskati… Ali si se spomnil, da si sam poročen?!

za nekaj časa se zaprem vase…………….

To so bile same znane reči, hahaha

In nagajiva štajerka počaka, da jo mine napad, hahaha?

zaprem se v sobo…premislim, se zjočem…in gremo dalje…življenje teče naprej…prekratko je za travme…

Le kako se pripraviš do joka? Raje pošteno ženkico nabrišem!

hmmmm, enostavno…če sem prizadeta, se itak smilim sama sebi…

KIR napisal:

> To so bile same znane reči, hahaha

Malo bolj razloži to…

Vedela sva drug o drugem vse. No, skoraj vse

Pa je mož odkril tole – zvezo. Je to to, izpred nekaj časa – bilo je vprašanje zate: KIR si bil tepen?!

Le kje so tisti časi, ko je mene kakšna zapustila… ahhhh, nostalgija…

nimam te sreče:-))

Ko se mi to zgodi ti povem…….. do takrat si lahko le mislim kako bi bilo, huuuudo, izjokala bi najprej svojo bolečino, premislila ali je res vsega konec in če je to to, bi se slej ko prej pobrala ob ljudeh, ki jih imam rada in oni mene iz njih bi črpala moč, da bi vsak dan manj bolelo. Uf ne želim si takih bolečin, res ne dragi Kir.
Si trenutno v takem zosu, japaja, ti že ne, ti ljubiš le sam sebe;)), tebi lahko pobegne le kakšna virtualka…zaradi njih pa ne sme boleti srce, nene;))

p.s. Veš, ko pomislim da bi me zapustila ljubezen mojega življenja, pomislim na nesrečo-smrt, le tako se mi zdi, da bi me lahko zapustila, pa še takrat bi dalje živela v mojem srcu,uhhhhhhh, o tem ne želim razmišljati, kje si najdu tako temo v tem lepem jutru…

Pa zaradi ljubice te tudi ne bi smelo boleti srce,kajti če bi ona bila ljubezen tvojega življenja, bi bil sedaj z njo;)), tvoja ženka bi morala biti tvoja največja ljubav, le kdaj boš to dojel…ti povem kdaj…ko bo prepozno, nekega dne ko bo tvoja žena sita vseh tvojih lumparij in te postavila na hladno, boš spoznal kaj bi lahko imel ob njej, pa nisi hotel ali znal to vzeti-imeti-izvleči iz nje.Včasih ste moški tako bedni, doma imate zlato, a drugje raje jemljete pleh, ko vam zlato spolzi iz rok, šele dojamete kaj ste izgubili in si to želite nazaj, a malo je srečnih vrnitev.
Kir, to sm pisala na splošno, sem imela dar pisanja prav ta trenutek;)) en poljubček, da te ne bo več velik bolel, k se te je ljubičica naveličala, kva je blo pa tokrat, ti spet ni vstal al kaj sredi gozda, hihi.

Vendarle si pokukala sem!

Tebi se to ne more zgodit praviš? Zelo si samozavestna in tako je prav!
Kaj naj pa jaz? Jokat ne morem, sicer bi se zjokal na tvoji rami…
In jasno da imam najraje sebe, v tem smo si itak vsi isti, se ti ne zdi?
Kajzdaj? Me boš ti crkljala, pa makar samo virtualno?

Nagajiva si danes in to je prav, tudi nasmeh si mi pričarala na obraz, tako lepo znaš, še poljubček paše!
Kje, kako, zakaj pa ne povem!

Okej recimo se postavim v tvojo kožo, ljubice ni več, gremo dalje, kaj češ zdaj srati, boli, ampak zarij se doma v svojo ženo, uživaj mal več z otrokoma, daj si mal dihat družinskega življenja in videl boš kako zna biti tudi to lepo, ljubi se ja in ne dovoli si več, da te ljubica uničuje, premalo se ljubiš dragi moj! Če že trpiš trpi za osebo, ki bi enako trpela zate, ne za nekoga, ki mu zate ni mar, odšla je drugam…
Želiš mojo ramo, evo je tu, danes gola, zapeljiva, ampak ob njen bolečina ne bo minila, rinil boš le še v bolečino več, kaj če se zaljubiš v mojo ramo Kir, haha

In še to, praviš…ljubezen tvojega življenja…in praviš jokat ne morem…Kir, ko boš nekoč, če boš resnično spoznal ljubezen svojega življenja, jaz ti to iskreno želim, takrat bodo solze sreče ali žalosti polzele same od tebe, kar teklo bo, kajti to je tista ena in edina ljubezen, ki je dana malokaterim, ljubezen za katero lahko reces, da se zlije v eno, da si eno…ljubezen tvojega zivljenja! Tale tvoja ljubičica pa je bila le ena izmed mnogih, ki ti je delala dan mal bolj poskočen…ne pa ljubezen tvojega zivljenja, ne blefiraj dragi sam sebe, saj veš da to ni to!

Evo rama čaka;)))))))))), čak zdej bo prišla backica in bova vidla hudiča;))haha

Kje…tam…
kako…lepo….
zakaj…zato…

evo pa sm ti jaz kuj odgovorila na vse;)), ja smej se, saj vidis kako je življenje lepo, lepejše, najlepejše, če se smejiš je svet kuj lepši;))

Saj sem vedel, da mi bo takoj lažje. Ti pa resnično znaš! Če je rama gola, bi se res lahko zaljubil vanjo, pa nič jokal.

Misliš da bo backa prišla? In naju nažgala po riti oba? Lahko se zgodi, kar hlačke dol, pa se pripravi, jaz bom tud, hahahaha

Hvala za odgovor, hahahahahahahahahahha življenje je res lepo! Hvala!

Samo, da ti je bolje, mater je bla tale žalost, zarad ljubav tvog života… kratka, nenene, saj je okej, sam da ti je bolje;))!

In ti se ne počutiš lepo, ker si “krivec” za vse to?
Kar crkljaj me naprej, z lepimo ramo, pa golo ritko sploh

Madona, si zdele to tko napisu-dvoumno, da bo en na hitr bral vse tole in si reku, da sem jaz krivec za tvoje solze, dam sm na koncu jaz tvoja nesojena ljubav…resnica pa je ta, da sem kriva, da sem ti dan polepšala, aneda dragi, da nč več tolk ne boli;))) in ves kaj, dosegla sem svoj namen in dost je blo crkljanja, ti pa le sanjaj o moji zagoreli goli rami, da o ritkipitki raje ne govorim, vroča je…ufffffffff;))..haha..evo spet se smejiš-priznaj! In spet bom jaz kriva za to, bolje da grem…

New Report

Close