Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek koalicijska pogodba

koalicijska pogodba

Kaj pa pravite na odziv MALIH zmagovalcev na Pahorjevo pogodbo?
Pa brez pluvanja,prosim, to je samo tema in ne pljuvalnik.

Pametno vprašanje , zasluži pameten odgovor !!!
Mislim , da vsaj Erjavc NE bo pristal na to skrpucalo in , ker se zaveda , da je za sestavo vlade zelo pomemben ne bo popustil .
Sumljiv mi je tudi Golobič , preveč medeno govori in seveda nič konkretnega ne pove .

brali smo samo del osnutka ,ki je drugače na 51 straneh, tako da res ne moremo soditi, dokler ne pride cela v javnost.

bodo pa vsak zase prav gotovo iztržili najbolje, še najbolj Erjavec, ki mora vsaj delno uresničiti svoje predvolilne obljube, drugače se mu čez 4 leta slabo piše.

Se strinjam, jon, na žalost mislim, da bo tudi Erjavec popustil, ker bo hotel na vsak način obstati kot minister in tu ga držijo. Golobič je pa tako že znan kot govornik, ne pa človek dejanj….razen ko gre za njegov interes. Takih politikov se moramo bat, ne glede kateri stranki pripadajo.

Mislim , da tudi ni pogoj ministrstvo no vsaj jaz sem tako razumel .
Zadovoljen bo , če DESUS dobi eno ministrstvo več od LDS .
Vsekakor pa bo poizkušal dobiti obrambo in prav bi bilo , no vsaj po moje , da tako kot je rekel dokaže , da ni bilo nepravilnosti pri PATRI-i.


Na ministrstvu za obrambo bo lažje prikril kakšne nepravilnosti v zvezi s patrijami, pa še obljube o višjih pokojninah mu ne bo treba uresničiti.

ERJAVCI SE GRE SAMO ZA SVOJO RIT IN NIČ DRUGEGA ON BO TRD POGAJALEC JA TAM KJER PIŠE DA MORA BITI SPET OBRAMBNI MINISTER OVCE PA SO ZA NJEGA GLASOVALE

Je imel tako šolo…

hahaha mik, kaj pa je tolk narobe z Golobičem, mi nisi verjel ane, da bo stranka dobila blizu 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa jih je in na naslednjih volitvah jih bo še več, brez skrbi!

zadnje čase si pa zelo zagrenjen, mal smeha pa bo!:)))

Seveda sem ti verjel.

V deželi, kjer sta Kramberger in Jelinčić dobila 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glasov, ni nič čudnega, če so jih izdajalci LDS-a dobili deset.

Škoda je le da bomo izgubili Slovenci.

kaj bomo pa izgubili???

Najboljšo vlado, kar smo jih imeli v svoji zgodovini…

hahaha, ja to je tvoje mnenje in naj tako tudi ostane!

Bo ostalo in ni samo moje mnenje tako.

Bom pa neizmerno vesel, če bom lahko čez štiri leta napisal kaj podobnega za to, ki se nam sedaj obeta. Če se ne bo uresničila Drnovškova napoved, da se bodo pobili med sabo. Ko gledam Kristinino in Gregorjevo faco me spreletava nekoliko neprijeten občutek.

JANŠEVA VLADA JE BILA PO MOJEM ENA NAJSLABŠIH

Meni je ta zadnja od Svetilnika všeč. Ker je napisal: po mojem. In tukaj ni kaj komentirati, kajti to je njegovo mnenje.

ja se strinjam, boš čez štiri leta ocenjeval katera je bila boljša, no malo bova pa tudi med mandatom lahko šinfala če bo potrebno, ane boss?:)))

misliš najbrž Katarinino,mah ona je itak ikona LDS-a in vleče poteze katere od nje zahtevajo! Golobič je pa druga pesem!:)

Mik piše VEDNO pod nickom “mik”. Se pa v marsičem strinjam z bossom, veliko večkrat kot s tabo ali kakim čivkajočim osebkom, ki pa dejansko nima nobene veze.

Včasih se strinjam tudi s tabo. Prav si imela v gornjem postu, mislil sem na Katarino, njena lepota me je tako prevzela, da sem ji še ime polepšal.:-)))

JANŠEVA VLADA JE BILA PO MOJE DALEČ NAJBOLJŠA VLADA, KAR JIH JE IMELA SLOVENIJA.

Se popolnoma strinjam z mmml.

Pa prosim, tega ne piše en sam človek pod različnimi nicki!

ej sori res, tole mi je pa popolboma nehote ušlo, sem hotla napisat mik, pa ker večkrat odgovarjam bossu sem pač napisala njegov nick. Se ti globoko opravičujem in seveda vem, da se največkrat strinjaš z njim, ane mik, da vem?:)))


Kakor za koga.
Za Bavčarja, Šrota, Kordeža, Zidarja… in njim podobnim nedvomno, ti so pod njegovo vladavino fajn obogateli.

Večina jih pa živi slabše kot pred štirimi leti.
Ta vlada ga je kar precej srala, zato so ljudje glasovali za spremembo.

Tud prejšnja vlada ga je srala, ato so jo ljudje tud zamenjali.

Normalno, čeprav pogosto provocira, podobno kot jaz in še mnogi tule. Ampak to počneš tudi ti, pa se s tabo običajno ne strinjam. Pa nisi žleht, samo slab spomin imaš in zavese so se ti spustile na oči.:-)))

hahaha, veš kaj mi je smešno, da po zamenjavi vlade pa kar vsi po vrsti provocirate, pred volitvami ste se bli pa sposobni stepst, še dobro da se preko računalnika ne da.

hja moje zavese so prozorne, za tvoje pač tega ne morem trdit, žal!:)))

New Report

Close