Koga imate raje?
Hm, kriza. Moj moža namreč za en drek plava. Resno, plava samo mrtvaka, tko da…..ufffffffffffffffffff….upam, da nikoli ne bi do tega prišlo, seveda bi pa v takem zosu najprej mulčka ven vlekla, če bi šlo, bi šla pa še po moža nazaj.
Jaz tudi otroka. Če pomislim na starejšega (6) v bistvu bolje plava kot jaz. Ata je sploh plavalec. Se pa bojim, da če bi jaz koga reševala, se zagototvo prva utopim. Kot otrok nisem hodila na morje, ni blo dnarja, šele zadnje 10 let hodim na morje. Jaz se še s čolnom bojim peljat, tako da ostajam pri prikolici, ko se gredo ostali vozit.
Hm, mojadva starša sta praznovanje tistega novega leta, preden sta se poročila, zaključila tako, da sta z avtom s pomola zapeljala v morje. Mama ne zna plavati. Oče jo je hotel potegniti ven na svoji strani (skozi voznikova vrata), pa mu je najprej podala torbico :)))
………………….Aja, še pomemben podatek – avto se je ustavil s sprednjimi kolesi na pomolu, tako da sta bila oba popolnoma suha, razen računa od gasilcev jima ni bilo hudega…………………
Tako razmišljajo(-mo?) ženske v paniki.
No, se pravi, tudi jaz bi reševala otroka, ampak ne vem, kako bi mi bilo, če bi mi mož kar brez pomišljanja rekel, da bi tudi on reševal otroka. :)) Šala. In “reševanje koga iz vode” ali “koga imam raje” se mi ne zdita sinonima. Reševala bi otroka, to pa ne pomeni, da ga imam raje. Po drugi strani je pa res, da bo otrok vedno moj otrok, mož pa ni nujno, da bo vedno moj mož, lahko se zgodi, da ga bom kdaj sama hotela potisniti v vodo :))))))))