Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koga imate raje?

Koga imate raje?

Moža ali otroka?

Ja seveda oba enako. Kaj pa če bi se oba utapljala, vi pa bi lahko rešili samo enega?

Lahko vprašanje za ločene in tiste v krizi, težko pa za ostale.

Ti pa nisi napisala odgovora in ga pričakuješ od drugih.

sveta marija, a ne bi kakšnega bolj prijaznega razmišljanja ob tej uri… na taka hipotetična vprašanja se pa res ne da odgovarjat. z možem lahko narediš še kakšnega otroka, z otrokom si pa lahko najdeš novega tipa. pa kako ti je to vprašanje sploh prišlo na misel?????

:-))) Na sreco oba znata plavat….

..uf…ne, nimam kaj razmišljat.. DEFINITIVNO OTROKE!!!!……..
…jasno kot beli dan….on bi tudi sigurno…pa sej je to edino pravilno…

…pa joj no, ji je pač kapnilo….

Definitivno otroka!

To vprašanje mi je danes zastavila prijateljica.
Odločitev bi bila težka, odločila bi se pa za otroka. Vprašanje, kako bi se odločil moj mož, če bi bile vloge zamenjane? Predidevam, da tudi on za otroka.

..ja itak no….

Če je dovoljeno brezveze čvekat, lahko še jaz kakšno takšno ven butnem, a ne?

pa ženske ne se jezit, vprašala sm kr tko, brez jeze v mislih, RES…. nikol namreč še nisem pomislila česa tacga. sej sm odgovorila… zakaj se včasih tko hitr razjezite?

..še enkrat..ja itak….pa sej sploh ni brezvezna….mogoče se pa kateri samo malo preveč vrti od toliko popitih martinijev…men se že mal….

..sej se ne…malo smo “opite”…brez zamere tudi ti….štima??…

hik… valda, da štima. ste pa face…

..zdej grem pa spat…preveč je blo…jutr bom pa vsa skoz….,…hecam se…lepo se imejte in se ga prihodnji vikend spet skupaj nalezemo….nočko

assya,

Čista desetka!

Bravo!!!

Hm, kriza. Moj moža namreč za en drek plava. Resno, plava samo mrtvaka, tko da…..ufffffffffffffffffff….upam, da nikoli ne bi do tega prišlo, seveda bi pa v takem zosu najprej mulčka ven vlekla, če bi šlo, bi šla pa še po moža nazaj.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

@fna, pa saj ni toliko fora v čveku… Res pa si postavila vprašanje, ki je že samo po sebi boleče…
Kljub temu pa še vedno eno od tistih na katere tudi kdaj pomislimo, žal!

hvala, hihi. moj najljubši deodorant je DOVE…

Jaz tudi otroka. Če pomislim na starejšega (6) v bistvu bolje plava kot jaz. Ata je sploh plavalec. Se pa bojim, da če bi jaz koga reševala, se zagototvo prva utopim. Kot otrok nisem hodila na morje, ni blo dnarja, šele zadnje 10 let hodim na morje. Jaz se še s čolnom bojim peljat, tako da ostajam pri prikolici, ko se gredo ostali vozit.

Na bazen pejd (ti šlauf šenkam), vmes pa pokukaj kaj si pisala nekje drugje;-)))

Ja v bazenu pa sem rada, ampak samo v tisti globini ko dosežem tla, kaj češ taka pač sem.

Ljubimca imam najraje… :))) Samo našla ga še nisem…šment…nimam sreče…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Hm, mojadva starša sta praznovanje tistega novega leta, preden sta se poročila, zaključila tako, da sta z avtom s pomola zapeljala v morje. Mama ne zna plavati. Oče jo je hotel potegniti ven na svoji strani (skozi voznikova vrata), pa mu je najprej podala torbico :)))

………………….Aja, še pomemben podatek – avto se je ustavil s sprednjimi kolesi na pomolu, tako da sta bila oba popolnoma suha, razen računa od gasilcev jima ni bilo hudega…………………

Tako razmišljajo(-mo?) ženske v paniki.

No, se pravi, tudi jaz bi reševala otroka, ampak ne vem, kako bi mi bilo, če bi mi mož kar brez pomišljanja rekel, da bi tudi on reševal otroka. :)) Šala. In “reševanje koga iz vode” ali “koga imam raje” se mi ne zdita sinonima. Reševala bi otroka, to pa ne pomeni, da ga imam raje. Po drugi strani je pa res, da bo otrok vedno moj otrok, mož pa ni nujno, da bo vedno moj mož, lahko se zgodi, da ga bom kdaj sama hotela potisniti v vodo :))))))))

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Sedi, 5.

Tole je pa zelo dobro napisano.

New Report

Close