Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kok je ta Nina suuuhaaa

Kok je ta Nina suuuhaaa

Pa Maja P. … Js bi tud bla tok suha 🙂

Ja, pa res.

Res je zakon da dol padeš s tole postavco.

?

Ja, res ima krasno postavo! Vse je na pravem mestu.

Povejte no, Nina kdo, Nina kje ?

Nina Osenar, af kors 🙂

Kaj je z Osenar?

Površinsko opazovaje!

Ja, edia napaka je v tem, da nima suhe samo postave amoak tudi možgane

Nina Osenar je zvezdica, nastopa, včasih tudi poje,bila jev eni nadaljevanki z eno naturščnico (Nina malo boljša), pa tako, nastopa povsod malo. Ne vem pa, v čem je ta današnji keč-je suha!? Kje se jo da videt?

Z leti vedno bolje izgleda.

Izgleda dobro. Take vrste žensk /po izgledu/ mi sicer niso všeč, je pa mačka. Tako prajijo Ostalo pa….

Ženska zgleda odlično! Mene samo zanimo čist tko s firbca,kolk te ženske jedo? Pozna kdo kakšno tako suho žensko in naj napiše kaj poje v celem dnevu. Ma res me zanima:))))))))))))

N

Naturščica je Nina, Ana Dolinar pa je akademska igralka.

Noge ima za ubit dobre.

Za moje pojme ima hudo postavo! Sem pa slišala en moški komentar nanjo in je menda že presuha.

Koliko je in če sploh kaj je, pa bogve. Če bi jaz hotela bit tolk suha, bi me morali za kako leto v taborišče zapret, delo na polno pa skorjica kruha na dan.

da je res taku

Jaz sem suha
Kaj jem, hm, doma pravijo, da me ne vidijo jest.
Zajtrkujem ne..kosilo, ki ga pripravim, redko.Pojem raje kak krof, makovko..
Zvečer kako malenkost, ampak to je zadnje čase, da mi ne paše jest.Vam pa rečem, da bolj si suh, manj ti paše..vsaj meni
Ugalvnem, čez dan se nabere hrane , manj, kot jo poje petletnik..
Raje sem močnejša, ker mi tudi obraz zgladi, tako pa zgledam čist upadla in bolna.
Niso vse srečne, če so suhe.Meni osebno je bolj všeč postava od Sandre, ker je bolj polna, kot od Nine ali od tele smrklje, ki je prišla na novo not..

A to tako suho je lepo? Uboge ženske! Kaj delamo same sebi!
Nina je atraktivna, ni pa lepotica. Če snameš z nje ves blišč in olišp, bo navadna siva miška. Vse me smo lahko atraktivne, če damo na sebe vse kar daje Nina. Lepota je pa stvar matere narave in še nekaj primesi.

ampak ima grooozno velike uhlje. Meni se zdijo prav obupno veliki in če bi bila na njenem mestu, ne bi imela take pričeske, da bi jih razkrivala.
Je to še kdo opazil ali se samo meni zdijo tako veliki? 🙂

lp.

Nisi edina, ki je to opazila :))))) Pač ima kake ima, saj si ne more kaj.

priznam nine še nikoli nism vidla, kako zgleda, da bi jo res po postavi gledala. se mi ne da bbja gledat in čakat, da bi lahko ocenila postavo. ampak po videnem (enkrat sedela, enkrat stala vidla samo na hit) se mi zdi presuha in to ni fovšija haha. nobenih oblin samo ena ravna linija. meni no to ni všeč. pa sm suha. bila bolj suha kot ona, ker bila anoreksična in mi to sploh ni lepo.
pač moje mnenje.

Torej ti daš veliko na mnenje okolice, ona pa ne. Naj bo ponosna na svoje uhe, ne da bo jih zakrivala zaardi drugih. A te tako skrbi kaj si drugi mislijo o tebi?

Sandra mi je skoraj predebela, Ines ima super postavo. Moja postava je pa taka kot od Maje P. Ko se oblečem imam popolnoma enako postavo. Le malo bi jo morala učvrstit z športom, ki ga že preveč zanemarjam.

Mene pa zanima, če morda katera ve, koliko je Nina visoka, ker na internetu najdeš od 158 cm, 165 cm pa vse do 170 cm. Pri teži pa so si enotni 49-50 kg. No morda je zdaj še vitkejša. Se pa strinjam da ima super postavo.

New Report

Close