Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kokosovo olje za nego otrok

kokosovo olje za nego otrok

Namesto kremic, mlekov in ostale kemije sem prešaltala na kokosovo olje za nego telesa po tuširanju. Z njim si mažem tudi obraz. Rezultat po prbližno dveh tednih je super mehka, navlažena in nahranjena koža. Zanima pa me, če lahko to olje uporabljam tudi za otroka, stara 2 meseca in 4 leta. Imate s tem pri otrocih kakšne izkušnje? Je priporočljivo? Za vnet plenični predel pri dojenčku se je izkazalo za super, ali lahko dojenčka celega namažem s tem? Kaj mislite?

Jaz ga mazem z mandljevim oljem ze odkar sem ga prvic kopala 🙂

Ja, ampak kupuj raje biološko kokosovo olje, ki je prečiščeno do te mere, da je brez vonja -posebno prečiščeno na naravni način, brez tistega sladkastega vonja po kokosu, ki se ga naveličaš.

Tudi jaz sem pri otrocih uporabljala, sedaj pa že 10 let tudi zase – ne kupujem nobenih krem, losjonov, maž za telo in obraz – pri 40* imam napeto kožo, kot je nisem imela pred porodi….. Tudi namesto regeneratorja, nanesem na vlažne umite lase in naravno posušim na zraku; lasje so mehki in nič zavozlani do naslednjega pranja. Enako namesto kreme za roke, sploh, ko sem v kuhinji veliko v vodi.

New Report

Close