Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko je lahko stara slika za vozniški izpit?

Koliko je lahko stara slika za vozniški izpit?

Ali moraš za izdelavo novega izpita predložiti osebno izkaznico? Sprašujem, ker imam doma še slike, od takrat, ko sem dala izdelat osebno. Mislim, da kake hude spremembe v 4 letih ni vidne. Kaj težijo zaradi slik, če niso nove in ali moraš predložiti osebno – tam se pa vidi datum, da so stare 4 leta.

Meni ni bilo potrebno. Drugače so pa lahko stare do 1 leta. Sedaj imajo digitalne katere lahko uporabljaš 1 leto za osebne dokumente.

Težijo. Ko sem si jaz na zadnje podaljševala vozniško, je na sosednjem okencu nagnala enega gospoda srednjih let se slikat. Enako je trdil, da se v par letih ni spremenil.

 

Jaz sem pred enim mesecem predložila osebno izkaznico na kateri je slika stara 3 leta in so mi jo skenirali iz nje na vozniško.

Pred dobrim letom sem se slikal za osebno. Sedaj sem hotel podaljšati vozniško in sem imel sliko za osebno. Pa sem se moral iti še enkrat slikati. Ker je bila stara slika starejša kot eno leto.

Nauk te zgodbe: odvisno na kako zajebanega referenta naletiš.

Jaz sem tudi ravno mesec nazaj sla delat voznisko in so zahtevali to novo digitalno sliko (ko se gres slikat dobis neko kodo in oni sliko potem poiscejo v sistemu, je ne skenirajo vec), tako da mislim da bo to pocasi praksa povsod

V tej državi je vse mogoče.

Odgovor na objavo uporabnika
Micika927, 02.07.2022 ob 08:10

Jaz sem pred enim mesecem predložila osebno izkaznico na kateri je slika stara 3 leta in so mi jo skenirali iz nje na vozniško.

Neodgovorno bitje ima še vedno službo v javni upravi?

ljudje si tukaj izmisljujejo zgodbice… res pa je tudi, da si nekateri referenti izmisljujejo,, samo da bi dali sluzit fotografom.

dekstvo je tako da uradno v zakonu nikjer ni zapisano pogojev glede starosti slike, neuradno pa je v navodilih rečemo, da je lahko stara do enega leta.

jaz imam cca. oz. sem imela eno leto stare, ki sem jih vrgla stran ker tako groznr slike ni naredil se noben profi. fotograf kot tista lani, pa je slikala veckrat, pa so bile vse grozne…

avtomat foto mi naredi kepso sliko in ce se tam slikas so navodila in tudi zarisano vse kje mora biti pozicija glave, da je vse skladno z navodili za sliko, da je taksna kot mora biti…

tisto zgoraj o skeniranju osebne je popolna laz.

 

in se moje mnenje… pravo oderustvo je 15 e racunati za 4 slike, ki so poleg tega se tako ogabno grde, da so samo za v kos… in tega denarja jaz nimam za nobenega fotografa…

 

Preden sem šel do fotografa sem se moral obrit, pa lase tudi na nulo. Prej sem doma naredil nekaj fotk, ki izgledajo čisto drugače. Vse so grde. Prej kot v tednu dni sem dobil na domač naslov izdelek po pošti. Pošiljatelju se najlepše zahvaljujem.

(se opravičujem, ampak nisem našel novejše teme)

Slika je bila stara 2,5 let (imel sem jo od osebne) in je šla skoz tudi za potni list. Gospa je malo potarnala glede starosti slike a sem rekel, če sem kaj drugačen kot prej, pa je bilo potem v redu.

Star sem 55. Na vozniški imam sliko staro 36 let. 🙂

Kakšen pa izgledaš?

Jaz sem se pa enkrat pogovarjala z nekom iz druge družave, ki je bil star nad 20 let, za osebno je dal pa sliko, ko je bil še najstnik in mu je to šlo skozi lol.

New Report

Close