Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko kg mora imeti moški..

Koliko kg mora imeti moški..

…da je dedu podoben, ni pa predebel?

Jaz pravim, da mora imeti ded kile vsaj svoja višina minus 100, še raje svoja višina minus 95. Torej, če je visok 180, je po moje za moškega idealno okoli 85 kil.

tolk da ga veter ne podere 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

moje vprašanje je : koliko mora biti baba butasta da postavlja takšna vprašanja

Imeti mora močnejša meča kot jaz. Ker mi je res grozno videti moške s takimi meči, kot kakšen piščanec. 🙁

Pa da ni zalit. Torej nekaj vmes.

Pri moških je vseeno mal drugače kot pri ženskah, če velja, da imajo moški že tako vsaj 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več mišične mase kot ženske.
Meni je smešno že, ko začnete ženske o tem, koliko je idealno ali prbližek tega, koliko naj bi imela ženska cm in kg, če se ve, da je od marsičesa, marsikaj odvisno in da naj bi bila vaga le morebitni opomnik, ne pa merilo.

moje vprašanje je : koliko mora biti baba butasta da postavlja takšna vprašanja[/quote]

tako butasto vprašanje lahko postavi samo zakompleksan dec!!!

Minimalno 180 cm , in tak naj ima 80 kg. Široka ramena , brez trebuha in da nima riti kot baba

Koze.

moje vprašanje je : koliko mora biti baba butasta da postavlja takšna vprašanja[/quote]

tako butasto vprašanje lahko postavi samo zakompleksan dec!!![/quote]

tale tvoj samo daj stran,ker pač nisem dec.
če so pa ta tvoja vprašanja,ja potem je IQ res nizek 🙂

ne na kilo pa na deko natančno… raje malo več kot premalo. Me je groza koščenih dedcev. Mislim pa da nad 100 pa tud ni več ok. Se pravi tam od 80-100 bi se naj gibala teža povprečno visokega odraslega moškega.

Kaj je narobe z vprašanjem? Ženske se na veliko ocenjuje, se piše, koliko kg smejo imeti, zakaj ne bi še dedce malo ocenili?

Ta prav desc ma vsaj 100 kil !

Povprečno visokega ja, če je visok nad 190, potem 100 kil ni dost.

Povprečno visokega ja, če je visok nad 190, potem 100 kil ni dost.[/quote]

Saj sem napisala da povprečnega. Nad 190 pa ni povprečje, ane? Potem pač še par kil prišteješ pa je.


Torej nekaj vmes te zanima.

Raje bodite hvaležne tistim, ki vas bodo sploh povohali, ne pa, da se preseravate o kilah in centimetrih. Tako pri descih kot pri babah je enako: najbolj kritični do drugih so tisti, ki jih nihče noče.

Kaj pomaga prava kilaža na centimetre, če se pa pol obnaša ko ena baba…

Taki so amaterski bodibilderji – zgoraj napihnjeni kot mišelinova maskota, meča imajo pa kot nežne mladenke. Tega ne razumem. Pa saj jih ni tako težko nabildat. Jaz tečem, pa ni šans, da spravim skinny kavbojke čeznje – se ustavijo že pri gležnjih 🙂
Pa imajo bodibilderji verjetno kar konkretno št. kg. na svojo težo.

Drugače o tem nimam mnenja, zanimali so me odgovori na tako trapasto vprašanje, pa ko si ravno omenila meča … v bistvu res neugodno, če tipu minica bolj paše kot ženski.

Visok sem 178 cm in pri 85kg sem bil čisto suh v lica, kot okostnjak, eni pri moji višini bi bili pa čisto v redu zaliti. Tako da tam od 90 kg naprej je normalno zame, čez 100 kg bi bil pa že “močan”. To je pač močna konstitucija, pa ker delam tudi z rokami in kolesarim, verjetno tudi mišična masa nekaj nanese.

” Tko kuker je že en prej gor viši napisu: Če nima 100 kil ni dec ! “
: )))

Prav suhljati tipi, brez mišic ne glede na kile pač niso ravno privlačni. To, da ga je nekaj več skupaj seveda ne pomeni, da imamo rade debelinkote. Športno grajenega moškega vsaka rada pogleda.

Moj je pa prava bobi palčka, ampak je moja bobi palčka. Ima pa druge kvalitete (in to konkretne).

(kdo pri bogu je registriral nick bobi palčka?????)

Čudn okus imate tule za to, kaj je prava oz. idealna kilaža. Za moškega ali za žensko, saj je vseeno.

Zdrava kilaža je določena z indeksom BMI. Idealen je pri 19-20. Nad 25 je evidentno preveč.

Kaj to pomeni za povprečno visokega moškega- v Sloveniji 177-178cm? Nekje 70-75kg ( nekoliko odvisno od tipa konstitucije)!!!

Zatorej pišete tule okoli “idealnih” 90 ali 100 kg velike, ampak res velike bedarije! Ni čudno, da postajamo narod debeluhov in da so izrazito predebeli zdaj že otroci! Kar je škoda. Ker to ni le zadeva estetike, ampak tudi zdravja in bolezni. 😉

Svoje slike ne mislim objavljat, niti pošiljat, ampak če mi ne verjameš, da je lahko človek pri 178 cm višine in 85 kg suh do te mere, da je koščen (kažejo se rebra, kosti na nogah, obraz je čisto koščen, da je kar groza, vratne kosti…), ti lahko pokažem sliko. Nikoli več si ne želim tehtati 85 kg, razen, ko me bo zemlja počasi razgrajevala. Kot pa sem že rekel, imam močno konstitucijo, debele in težke kosti in veliko delam okoli hiše in vozim kolo, tako, da k temu najverjetneje pripomorejo tudi mišice. Če bi se pojavil pri zdravniku na pregledu s 70 ali 75 kg teže, kot ti zagovarjaš, bi zdravnika kap, ko bi me videl, če nebi že ljudi v čakalnici. Saj zato mi pa nihče nikoli ne verjame, ko jim povem, da imam 95 ali 100 kg, nihče, ki ga srečam, mi nebi toliko prisodil. BMI je približek, priporočilo, ne pa zlato pravilo in lahko zelo zelo odstopa od realnosti.

New Report

Close