Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko moški, ki pri delu prihajate v stik z najstnicami, "pazite" na vedenje zaradi (tudi neresničnih) obtožb splone zl

Koliko moški, ki pri delu prihajate v stik z najstnicami, "pazite" na vedenje zaradi (tudi neresničnih) obtožb splone zl

Vprašanje za profesorje (predvsem srednja šola), pa inštruktorji vožnje, trenerji, razni drugi inštruktorji/učitelji, v končni fazi tudi zdravniki – skratka moški, ki se pri svojem delu srečujete z najstnicami tam od 15, 16 leta naprej.
Kolega profesor mi je zadnjič pravil, da so to presneto resne zadeve, da morajo prav pazit, kako se obnašajo, ker se nekatere najstnice kar “zaljubijo”, potem so razočarene, ker seveda to ne gre oz. odraslega moškega smrklice pač ne zanimajo in v ekstremnih primerih celo navajajo spolno nadlegovanje.
Absolutno pa vprašanje leti na tiste, ki imajo trezno glavo in ne kakšne pedofile ali kaj podobnega in tema tudi ni zato odprta…

Jap, to je hudic ko se kaka mala dejansko zaljubi vate, pa te opazuje, zasleduje, izvrta kasne osebne podatke pa to, na koncu ker ji te “ljubezni” ne vracas te pa obtozi spolnega nadlegovanja. Stalna praksa razvajenih frklic… Zato pa ja, pazis tako, da nikoli, ampak res NIKOLI ne gres iz profesionalnega nivoja na sproscen pogovor.

No, če se obnašaš do njih normalno pač ne dobijo ideje o neki ljubezni, če imaš pa neprimerne bebave izjave in za foro pecariš najstnice potem pa si tako že dovolj bogi in je prijava tvoj najmanjši in najhitreje rešljiv problem! Če bi bilo dejansko tako bi se zaljubile v vsakega ki bi jih pogledal in rekel kaj več kot dober dan. In ker sem bila najstnica ne tako daleč nazaj dobro vem da temu pač bi tako. Če se pa nek tipac obnašat ne zna in daje drugače slinaste neprimerne najstniške komentarje potem je pa psihiater prava izbira. ZANJ seveda da ne bo pomote 😉 Ženska pa če ni totalen psiho ne bo dober dan napihnila v nekaj kar ni in ne obstaja. Vem pa za sluzavce z munjenimi izjavami potem se pa čudijo ko katera odreagira s prijavo. Hja obnašat se nauči pa ne bo dvoumnih sumljivih situacij a ne? Poznam dosti zdravnikov, učiteljev in inštruktorjev pa nima nihče izkušnje o katerih praviš ti. Zato ker so normalni in se normalno obnašajo. In če se profesionalno obnašaš kot je v sluzbi edino primerno, potem dvomi in predvidevanja niti ne nastanejo. Če pa sluzavcu paše da nanj padajo mladoletnice in začne “zajebavat” nazaj, potem je pa pravi naslov zanj kot že pravim psihiater. Ampak po besedah enih moških res pomisliš da ženske hodijo naokoli in samo čakajo da bodo napadle kakšnega moškega in ga obtožile nadlegovanja. On pa seveda nič kriv in nikoli nič narobe naredil, same od sebe padajo nanj in ga po krivem obtožujejo revčka, ki se mora zaradi tega celo profesionalno obnašat. Hudo ne? :)))) Bogi dedci dandanes v naši državi, so ogroženi s strani najstnic vsak dan :)))) Kaj vse ne naumite tukaj gor ej :))))

Hmmm… Jaz pa mislim, da je veliko večji problem, da se starci zaljubijo v mlado meso kot pa obratno. Ne rečem, da tega ni, ampak mislim, da je bolj problem, da starci ne vejo kje je meja in se potem zgovarjajo na mlada dekleta. Tvoja dolžnost je, da paziš, ker to sodi k poklicu!

Ja, jaz imam sama obratno izkušnjo iz srednješolskih let. Bila sem mislim da prvi ali največ drugi letnik, ko me je začel profesor (okoli 40 let – samski) osvajati, vabiti okrog, pisati sporočila itd. Hvala bogu sem bila takrat kljub norim letom (ja, so me precej dotolkla) toliko pametna, da sem stvari zavrnila. Še zdaj, pa je minilo že 6 let od takrat, mi včasih napiše kaj. To je bolj bolano, se mi zdi.

Ti si BOLANA, lublana je bolana, ostali včasih zbolimo.
Res ne vem kakšen idiot mora biti človek da namesto bolan uporabi besedo bolano


Idiot, ki mogoce pise v pogovornem jeziku?! Ni malo prezgodaj, da se tako razburis?
Poznam primer, ko je punca obsodila moskega zaradi spolnega nadlegovanja. Ravno zaradi tega, kar opisujes zgoraj. Vendar sem imela tudi sosolko, ki ji je profesor dal popravnega, da jo je po njem povabil na kavo in ji tezil. No, ona bi ga lahko prijavila. Tudi med urami ji je zelo odkrito laskal.

Izjava tedna! Pa še koliko odraslih moških zanimajo ravno smrkljice, mlada telesca, napeta koža itd. Sicer za bruhat, ampak tako je. Ne vem, zakaj ga ne bi zanimala bejba, ki je vsa telesno razvita in stara 16 ali 17, pri 18-ih bi ga pa lahko in takrat bi jo lahko že položil. Sprenevedanje.

Večina odraslih tipov pase oči in se slini po najstnicah, sploh zdaj, v poletnih mesecih, ko kažejo napete ritke in gole trebuščke. Če bi jaz imela hčer, jo ne bi spustila ven tako oblečeno! Vendar nekaterim mamam to ne predstavlja problema. Samo poglejte, kakšne fotke na FB-ju objavljajo vaše najstnice! Kam je ta svet prišel, res…

hči v 1. letniku pravi enemu profesorju pedofil ker želi da imajo dekleta dekolte in po možnosti rdeč zgornji del- te so zelo dobro ocenjene! dokler samo gleda še gre…sem ji pa stogo zabičala da ne sme biti nikoli sama v njegovi družbi!

Ampak to kar mirno gledate? Ne bi kdo kaj ukrenil?

Ampak to kar mirno gledate? Ne bi kdo kaj ukrenil?[/quote]

Meni si ti neodgovorna mama!!!! In da sam prof . to izrazi…mislim da bi tvoje dejanje oz. glasna reakcija… preprečila marsikatero njegovo pedofilsko v prihodnosti

kaj pa naj bi po vaše jaz sama naredila če se to dogaja od pamtiveka na šoli? Jaz lahko samo hčero poučim,da ne sme iti nikoli sama do njega četudi bi ji bilo tako naročeno(če bi npr. zahteval da se po pouku kaj prinese ali pokaže za šolo)

Lahko bi recimo poslala pisno pritožbo. Pač nekaj, da je evidentirano, da je prišlo. Lahko tudi anonimno, če te je “strah”, da bi se vedelo, kdo si ti.

Razumem, da se ti zdi butasto, če se to tolerira, a dokler se tiho nič ne ukrene, se bo to dogajalo še naprej. Vsi skupaj ste krivi, da se zadeve ne spremenijo. Ker on se ne bo, če pa ima tiho “podporo” svojemu obnašanju.

verjamem, da naša srednja šola ni redkost, kjer profesor daje odlične ocene dijaknijem, ki so na pol gole, ostalim pa komaj dve, četudi vse zna in pove. Sem bila že čisto na tem, da grem v šolo in naredim red pri takih butlnih, pa sem se premislila, in je šlo mimo. Hči pa zdaj ve da so na šolah tudi taki idioti. na šolah je res veliko prfoksov, ki si tega imena ne zaslužijo, slinijo se na mlado meso, eni tega sploh ne skrivajo, potem se pa kaka deklina zaljubi vanj je pa vse narobe, se pa dela svetnika, haloo, ma saj se vse vidi, sliši, ve, le redki kaj naredijo! In tudi obratno, mladina je čedalje bolj pokvarjena, nevzgojena, veliko je krivih prijav prav zaradi maščevalnosti.

Sem mnenja ,da dokler samo gleda starši in dijakinje nimamo kaj,da se hčere samo dotakne grem pa v šolo z policijo in novinarji !!!(in z nožem v torbici)

Jaz imam hči v gimnaziji in upam, da ne bo do česa takega prišlo. Če pa bo, pa je tu razrednik, ravnatelj, svet staršev… Sigurno bi sprožila to temo.

New Report

Close