Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koliko stari v Gardalnd?

Koliko stari v Gardalnd?

Ali mislite, da je otrok star 20 mesecev premajhen za Gardaland ali bi se tam našlo kaka atrakcija tudi za njega (seveda v spremstvu staršev)??

Moje mnenje, če otrok star 20 mesecev nima starejšega brata, ga nima smisla vodit v Gardaland.
Pojdite raje na kakšno otroško igrišče ali pa na bazen.

Najbolje, da pogledaš na njihovo domačo stran in malo presodiš.
Meni se zdi še premajhen, sploh za Gardaland, kjer je veliko “vratolomnih atrakcij”. Za majhne otročke je veliko bolj primeren Eurodisney.

Definitivno premajhen.

Mislim, da je res brez veze. Počakaj do 4 leta, da bo vsaj vedel kje je bil.

otrok mora biti visok vsaj 100 cm, da bo imel od Gardalanda vsaj nekaj, še bolje, da je visok 120 cm – prej pa definitivno ne, ker ga ne bodo spusili na igrala.

če nima starejše sestrice ali bratca je res brez veze, drugače pa se bo tudi zanj našlo kaj. Saj imajo en del namenjen prav takim otrokom. (razni vrtiljaki, ki so v lunaparkih ponavadi za plačati, vlakci, avtomobilčki….)

lp

če si ti želiš iti ni premajhen, če pa želiš iti zaradi otroka, pa je škoda časa in poti.

tam je ogromno otrok, ki so še v vozičkih …

B.

Spoštovani!

Vaš otrok je za Gardaland res še premajhen. Veliko naprav oziroma igral, poligonov je prav vratolomnih in majhen otrok se še zgubi rad hitro v velikem vrvežu, ki je tam, ali pa se mu kaj zgodi. Zato kar počakajte in greste lahko družina skupaj ali prijateljske družine morda skupaj.

Priporočam tedaj, ko bo star 12 let ali več in boste šli lahko na vse naprave, pa še veliko več bo imel takrat od tega in boste vsi polni doživetij. Čez nekaj let pa bo še kaj novega in bo spet luštno.

Naj opozorim, da so na nekaterih (lahko rečemo, skoraj na vseh) napravah ali igralih starostne omejitve, telesna višina najmanj 120 cm (v Gardalandu 100 cm) in starost najmanj 12 let, eden od pogojev mora biti seveda izpolnjen, sicer te ne spustijo gor.
Sam sem vodil izlete mladih (tudi odrasli oz. starejši so šli zraven za pomoč in spremstvo) in sem bil že na obeh krajih, tako da imate izkušnje iz prve roke. Sem katoliški duhovnik, star 39 let.

Darko Ž.

za toliko starega otroka je gardaland igrišče z toboganom in gugalnicami ter kupom otrok.

zakaj se staršem zdi da se mora otroku kup norih stvari dogajat! zanj je dolgodivščina že sprehod do trgovine. ti naši mali raziskovalci.

New Report

Close