Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek komaj čakam debate po volitvah

komaj čakam debate po volitvah

Jaz sem za Turka. TAle Peterle ga čedalje bolj serje. Za njega bi bilo bolje, da do volitev sploh ne bi več odprl ust.

Res ga lomi in s tem blamira sebe. Deluje že ravno agresivno, kar pa za bodočega predsednika ni pričakovana vrednota.Diši po nestrpnosti, ki pa ni zdrava.

Kakšne nestrpnosti???????????Prosim utemeljitev te trditve??!!

Samo to bi dodal, da le čevlje sodi naj kopitar. Tako se g. Peterle lahko pred nasprotnikom skrije, ker nima pojma. Osamosvojitev in njegova dejanja so za moje pojme divja nestrpnost pred volitvami. Pa še tale Petriček. Saj več ne vemo, kaj je prav in kaj ni. Kdo je bil kdo? V kakšni državi živimo, da pogrevajo dejanja, ki niso bila ravno na nivoju.


Najraje bi videl, da tega ne bi bilo in bi bili vsi lepo tiho. Ja pogrevajo jih zato, ker so to zgodovinska dejstva, ljudje so pa še vedno živi.
A zato ker ni na nivoju in po želji levice, jih ne bi smeli pogrevati. Tako kot je treba povedati kaj delajo posamezni duhovniki, tako je treba povedati kaj so delali po vojni. So dobili ljudje, ki so bili v tem udeleženi kakšno zadoščenje? ne, tisti, ki pa so to izvajali pa so dobili ogromno pohval in zaslug za narod.

Vprašaj se raje v kakšni državi smo živeli, ki je to dovoljevala.
Tako značilno za Slovence, ne išče in sprašuje se po izvršitelju teh nagnusnih dejanj nad nedolžnimi otroki temveč kakšna država smo, ki ta dejanja pogreva, ki niso bila ravno na nivoju.

Pa še tale Petriček. A imaš kamen namesto srca?

Kamen namesto srca. Krivice so se dogajale na eni in na drugi strani. Še veliko je takih petričkov in so še danes. Pa bi si morali želeti, da jih ne bi bilo. Zame so otroci nič krivi, pa vseeno čigavi so. Res pa je, da zakaj ta debata pred volitvami. Kaj se pa je dogajlo z Otroci v taboriščih in z ženskami, nosečnicami. Groza!


Prav si napisal. kaj se je dogajalo z nosečimi materami v teh “osvoboditeljskih” taboriščih.

Film ni nastal zaradi volitev, je nastajal že pred kandidaturo obeh kandidatov.
Če pa direktno povem, pa je čas volitev vedno čas, ko se začne govoriti o stvareh o katerih nihče ne govori, ko ni tekme za oblast in je prav, da se vsaj takrat na koga pokaže s prstom. Če bi ta film gledali na začetku leta, bi sem in tja videli samo kakšen odstavek, ostalo pa bi potihnilo, to pa zato ker večini tako ustreza.


Film je nastal točno za potrebe ene politične opcije, ki si kuje svoj sedanji politični kapital na podlagi davno preteklih dogodkov.
Film je lansiran točno pred volitvami, da bi se začelo govotiti o stvareh, ki meče slabo luč na drugo politično opcijo.

Je pa prav, da se so film pokazali, tako da volilci vedo, kdo ponovno odpira že zdavnaj zaceljene rane in kdo se ob pomankanju sodobnih programov zateka k netenju starih sovraštev med Slovenci.

Četudi imajo nekateri polna usta sprave, si jo v resnici ne želijo, ker ob žvečenju takih tem Slovence še bolj razdvajajo. In to se dogaja zadnjih 15-20 let.

Vsakemu malce pametnemu je pa jasno, da niso trpeli samo domobranski otroci, temveč tudi tisti otroci, ki so starši izgubili zaradi ovajanj in izdajstev lastnega naroda. Ampak ti so v oddaji zamolčani.

Edino se čudim, da ta teden pred volitvami niso odkrili nobenega novega grobišča. Slab timing?

Tisti otroci, ki so jih domobranci pobijali in pobili, pa tako ali tako danes ne morejo ničesar povedati.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

ta turk pa sam naklada, nič pa ne POVE. ne pove nobenih resitev…. kera MONA JE EJ!!!!!!!!!!!! pa čist preveč ritolizniško deluje..tko preveč hoče ugajat ljudem, da gre ze prov na bruh!!!!!

Osladen tip.

Žogca,

jaz sem pa domobrancem uspela pobegniti, ampak mojih zapiskov in pripovedi, kaj so delali njihovi domobrančki, o, to pa nočejo poslušati.

Kakor se oglasim, takoj je kritika.

New Report

Close