Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Končni izid

Končni izid

1:0 za moža!

Infarkta ni bilo! Še vedno plešem indijanske plese veselja in ter malo šepam na eno nogo, na tisto, na katero mi je padel od srca odvaljen kamen! Kaj kamen, skala! Verjetno – ne! sigurno!- se ne bom nikdar mogla dovolj zahvaliti določenim posameznikom s tega foruma, ki so brez velikih besed dali na razpolago vse svoje znanje, sposobnosti, čas in “zveze” zato, da so pomagali eni “forumovki” v zosu, s katero še niti na kavi niso bili nikoli skupaj. Nisem slišala “uf, saj bi a veš, pa glih ne morem”, ampak “povej, kaj rabiš!”. Med nakupovanjem sredi trgovine sem dobila cel kup pojasnil, pa privat mejl “ej, pošlji izvide, bomo pogledali!” Ob 22h sem lahko težila na domač telefon in debatirala o izvidih :o! Sej še ne dojemam čisto, ampak HVALA!!!

Nepojasnjene ostajajo slabosti in vrtoglavice, pa v jetrih se tudi nekaj dogaja – kaj točno bodo pokazale nadaljne preiskave, na katere bo mož šel zaradi nesebične pomoči, prejete od tukaj. Tudi nevrolog ga bo še vzel pod lupo in morda bomo končno našli vzrok težavam, ki se vlečejo že leta in leta.

Kako lahkoten postane človek, ko mu z ramen vzamejo goro skrbi! Hvala, punce (in močnejše polovice!!!), ki ste mi ponudile konkretno pomoč, hvala vsem tistim, ki ste tiščale/i pesti in me poslušale/i z mojim jamranjem, hvala, da ni noben rekel, da sem zgrešila forum in HVALA PRIMOŽU, ki je ta portal in forum gor postavil ter zbral na njem en pušeljc velikih strokovnjakov, ki so in znajo bit predvsem LJUDJE. Ne samo z veliko začetnico, ampak kar z veliko pisano!

Ni še vsega konec, še nas kaj čaka, vseeno pa je najhujši strah mimo. Še enkrat ogromna HVALA!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Sem vesela za vas. Držte se!

Joj, Skrbna, sem šele danes uspela sesti za računalnik, pobrati pošto in malo skočiti na forum (včeraj sem bila dežurna v službi do 18. ure, potem pa, saj veš: otrok, pospravljanje, pranje, likanje….).

Upam, da si uspela govoriti z “dohtarjem”.

Pomembno je to, da je tvoj predragi (vsaj približno) OK. In naj se pazi še naprej! Ima namreč dva veeeeeeelika razloga, da se čuva (vidva z Žužijem)!

LP,

Nataša

NtašaH, nisem, ga še “šparam” kot adut v rokavu, ker sem iz drugega naslova dobila “komplet oskrbo!” In da ne bi zdaj vsi na kup leteli brez potrebe, sem ga prihranila za kako drugo priliko (ki upam, da je ne bo :)). Vseeno ogromen hvala tudi tebi!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tud jst sem vesela za ,da se je vse dobro končalo.
Korajžno naprej…….mi smo vedno tukaj in na razpolago!!!

Srečno in mejte se radi :)))

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Fajn! Sedaj ,pa čuvaj možeka!

Jesssssssss … zdaj pa še mene boli noga od kamna … ha, ha … super … in držimo pesti, da bo vse čisto ok zavedno …

Cmok od Puja

Hej!

Za vas je vesela tudi Babi z obale:)))

Res sem vesela, da je vse o.k. Vse je za nekaj dobro. Se mi zdi da se velikokrat stvari iztečejo tako kot je treba.

Lp. in mirno noč

Me veseli, Skr bna!! Čuvajte nase!!!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

JUUUUPIIIII!
draga S. poljubi in pozdravi v tvojo smer
T.

Super! Vesela sem za vas in vesela, ker nas obdaja toliko dobrih in prijaznih ljudi!!!

Lepo se imejte !

Alenka

Ej, sem vesela zate in za tvoje, upam da hlače še vedno čakajo name, se slišiva kaj drugi teden o prevzemu.

lp, V.

lp, orehek

DANES JE PA TO NOVICA DNEVA!!!
Res me veseli – pa čimugodnejše izvide za naprej!
Pocmokcaj svoja fanta! Ne vem, te kar vidim, no, kako noriš okoli in urejaš zadeve…
Lp, Mateja

ful fajn, zdaj pa hop v posteljo pa se crkljajte kolikor se da.

lp

Suuuper! :))))))

In cestitke tudi vsem, ki so pomagali!

Uf,sem vesela,da se je dobro končalo.

Super!!! Vesela sem za vas…
Drž`te se še naprej!
lp
Pati

Čakajo, čakajo, brez skrbi! :))

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tudi z moje strani želim vaši družinici vse naj naj naj.
lp,

Kako lepo. En nočni pozdravček s Krasa

raglja

Vesela sem za vas!
Cartajte se!!!!

New Report

Close