Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Končno na morju…pa spet kuhali

Končno na morju…pa spet kuhali

Eh, saj ne boste verjele, a je res. V petek pop švignemo na Lošinj k starejšemu pobiču, sobota dop vse ok, popoldan pa mali kuha na 39. V nedeljo dop obisk pri dežurnem v Malem Lošinju, dobili Amoksiklav (pordelo grlo, povečani mandeljni), a ker jih je že toliko v svojem kratkem življenju pojedel, mi pa brez krvne slike (kateri še kolikor toliko zaupam), smo se odločili in je mali ostal pri babi na morju. Nobeden od naju tudi pod razno ne more ostati doma. K sreči je naš pubisito že od nedelje brez vročine, zelo ješč, zato ne verjamem, da bi bila angina.

Šesta intuicija mi je narekovala, da ne dajati AB, zdaj pa me malo črviči, čeprav je dete ok in na moč uživajo na morju. Starejši bratec je ves vesel, ker je pikolino z njimi. Mami bo tudi preživela ;))), mali palček pa se samo vsake toliko časa spomni name.

Sicer pa bo petek mimogrede spet tu in hajdi na pot :)))

Morje zna zadevo pocajtat. naša sicer ni imela vročine, je imela pa smrkelj tak , da bi lahko zidal z njim. Sem se prav bala, da bodo vneta ušesa, ker so ob takem smrklju itak vedno. Pa ne, v roku treh dni, je smrkelj čisto odnehal in dečva je zdrava. jE PA NONN STOP POMAKALA PRSTE V MORJE IN PROBAVALA, KER S EJI JE ZDELO FINO DA JE VODA SLANA. mOGOČE JE TO POMAGALA;0))))) Ups sori k sm vpila.

šesta intuicija? najbrž si mislila šesti čut… lapsus 🙂

New Report

Close