Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno sonce :)))))

Končno sonce :)))))

hahahaha….unikatni dohtarci z občutkom ……temperamentom in smislom za paciente …..

hehe, kaj sem naložila…..

ja sej … potem bo pa spet ves pohleven iskal dohtarje pa špinele .. pa kaj vem kaj še vse …

a si vidla .. dans si je kar Barbiko omislil .. tisto .. biondo .. postavno igračko … hmmmmmmm .. da nima mogoč že vročine al pa kaj podobnega .. al pa je v pasulj preveč tistih taljutih feferončičev natresel ….. kdo bi vedel …

NOČKO , BARBI, GREM mal afne guncat na vrt !

maš prav .. nč naložila .. dobro blago se samo hvali .. tko !

pa če veva da moment še ni taprav :)))

…spremlajm ja njegovo zdravstveno stanje. Imam občutek, da se mu hudo slabša…zdaj je že za igračke zapel :)))))))))))))))))))))))))))

mu bova dali dozo!

nočko Zajči … pa ne jih preveč naguncat, da se jim ponoči ne bo vrtelo .. in bojo potem nagajale … :)))

hahahahaha … :))

o ti Jani Jani :))

nočko Zajči 🙂

…….ni , ni, seveda ne, pacient je še premalo u kritičnem stanju :))))))))
ne moreva se zdej zafrkavat z enimi hipohondri, ko bodo simptomi močnejši, ja, pol pa bova odprli….

joj, joj, Jani, hehe…
kaj bi midve brez tebe :))))))))

nočko barbi!

hm, če bo dobra afnca, saj veš, zajček zapne :)))))))))))))

hmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dobro jutro dohtarci. Vidve kar imejta še zaprto ordinajšn. 🙂 Bomo pač mal sanjal a ne :)))))))

Vuau.. kakšno blago….. hehehehehehehe

Dobro jutro obema :)))))))))))))) in lupčka seveda :))))

ma kdo če vaju fehtat no…. :)))))))))))))))))))

ma ja .. kaj češ delat drugače kot po svoji pesi :))))))))))))) No nej povem, da je Jani mel neki drugih dejavnosti, ki niso povezane z vskovečernimi dejavnostmi. Zato ga ni bilo na spregled, kar pa ni nujno, da se ne bi zgodilo tudi danes. Zato… ekola 🙂 izkoristita mojo prisotnost zdej dopoldan in ja… mejta ordinacijo še kar zaprto, ker.. pasulj deluje ko šus :)))

………ja pacienti neučakani, ki dobro vedo,
………da v najini ordinaiji,
……….ponovno jim sonce bo vzšlo:)))))))))))))

Enega ti vračam jaz…………in jutro dobro zaželim..

ja, ja ja :)))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cmoka!!!

sej pravim… boljš Barbika kot Ken… vsaj zame :))))))))))))

Jani ve, da Barbikam tud pašejo feferončki hehehehehe

N’č nau z dozo. Dokler uradno ne odpreta ordinacije in uradne ne povabta pacientov, z dozo nau n’č :))))

Vidve bi brez mene komot ordinacijo zaprle, obesle bele halje na klin in se začeli ukvarjat z…. prodajanjem Barbik in Kenov :))))))))))))))))))))))))))

..ja kar poglej skoz imava gužvo, stalno prosijo za obisk ordinacije, samo ne moreva midve tak tempo zdržat brez počitka. Pa zdajle počivava, pol bomo pa videli….vse bova odločili na konziliju, ki bo konec tedna……

zakaj pa skoz ponavljaš ja, ja,ja:))))))))))))) a je to tud kakšna napakca? :))))
cmoka.

Ooooooooo zajček :)))))

JTLC…. 200 :))))))))))))))))

New Report

Close