Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek konec feng-shuja?

konec feng-shuja?

Pozdravljeni!

Pozivam vas, da ukinete forum feng-shui, ker ta že nekaj krepkih mesecev ne deluje več. Ne samo to, moderatorka si je celo privoščila uporabnike oziroma bralce, saj najprej že več mesecev ni odgovorila na nobeno vprašanje, niti jih ni objavljala, sedaj pa je objavila že staro vprašanje in odgovor pod zdajšnjim datumom; torej vprašanje z dne 14.2. je objavila ponovno te dni. Razumem, da nima časa se ukvarjati s forumom in odgovarjati na vprašanja, ampak to je pa res “too much”! Potem pa res nima smisla, da forum obstaja!

Pa lep pozdrav!

sandra

Pesa, no, ravno prav. Imamo novega moderatorja. Se že dogovarjamo.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Bomo takoj uredili, samo nikar se ne razburjajte, ker je to slabo za zdravje. MIslim, da je tudi urejenost foruma del feng shuija, saj so takrat ljudje prec boljše volje .-)
Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Strinjam se, da se za forum feng shui najde nov moderator, saj zaradi preobilice dela ne utegnem več odgovarjati na zastavljena vprašanja.

O tem sva se že poleti pogovarjali z urednico MON Andrejo in poskušali najti pametno rešitev. V trenutno situaciji je samo ena: novi moderator.

Kar se pa tiče objave zadnjega odgovora, ne vem, kaj se je zgodilo, ker je datum objave 24.2.2006, kar se vidi na forumu. Zakaj je bil odgovor objavljen z datumom 15.11.2006, pa lahko samo ugibam. Računalniški škrat?

Moj glavni motiv pri moderiranju foruma je bilo populariziranje klasičnega feng shuija. Očitno pa sem precenila svoj razpoložljivi prosti čas in število vprašanj na tem forumu. Na vsa vprašanja sem želela odgovoriti zelo poglobljeno, to pa zahteva veliko časa in truda.

Lep pozdrav,

Helena Golenhofen

Lep pozdrav, Helena Golenhofen univ. dipl.ing.grad. svetovalka za feng shui Energijski center d.o.o. Česnikova ulica 12 SI - 1000 Ljubljana ~~~~~~~~~~~~~~~~ FENG SHUI AKADEMIJA www.fengshui-akademija.com 041/285 280

New Report

Close