Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu konec tedna

konec tedna

Glede na ime foruma sem kar malo razočarana. Nihče se še ni oglasil, da bi povedal, kako je bilo za konec tedna. Naju samo vikendi vlečejo iz povprečja 2krat na teden. Pa tako primerno vreme je bilo. Midva sva izkoristila kolikor se je dalo. Glasujem za tridnevni vikend!

hm… pri nas je bilo še kar aktivno; presenetljivo… v petek zvečer na mizi (spet presenetljivo), v soboto zjutraj, pa v nedeljo zjutraj 2x. Vsekakor precej nad povprečjem zadnjih tednov.

Nakladaš. Na mizi? Sem napisala tudi jaz to že dones. Ampak sebi verjamem, kaj pa naj s tabo?

a si napisala? Nisem zasledil…. Upam, da nisva na isti mizi (:-P)

Tudi jaz sem enkrat na mizi. In to 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na svoji!
Pri tem tudi najlaže prideš do ščegija

Na svoji? Na svoji (mizi)?

-mm men nekaj ni jasno?? a ti tolika sexaš s svojo ženo?? ne razumem, če pa si takoooooo nezadovoljen z zakonom. Če jaz z mojim sexam 3x čez vikend pa res mislim, da je vse v najlepšem redu!!!

Daj razloži!!

to je bil presenetljiv vikend, saj sem napisal…

morda ti bo kaj bolj jasno, če ti napišem, da prej kake 3 tedne sploh nisva…

Pardon, na najini!

Jaz sem mela za vikend visoko vročino, pa še menstruacijo, tko da sva samo enkrat v soboto zvečer, bil je to en tak nežen sex, sem ga ful rabla čutit čim bližje.

Se vmešam, ker imaš prav sanja, res je tako napisal, jamral, uf pa ah. Na, zdej pa takole veselje! Ja, bravo -mm! Bo danes tudi tako lepo? (Si rekel lepo je bilo ane?)

kaj pa veš… bomo videli

Poglej KIR: na svoji mizi ali na svoji punci. Ti pa praviš na najini. Ha ha – sej razumem, no

Boš videl, ja . Se pa mal potrudi, če ti je že tako pasal.

Evo, sem vedla, da je vreme ta pravo:)))
Na mizi pa pri nas ne, ker stoji samo na eni nogi in se še naslonit ne smeš preveč nanno. Sva pa krstila kuhinjski pult, ko so nam pripeljali in sestavili novo kuhinjo. Brez zgražanja prosim, saj sva pol popucala. Je pa luštno, ko skupaj kaj delava in reče en ali pa drug, se spomniš…

menda nisem napisal, da je bilo lepo… pa nič hudega; fajn je bilo, jasno. Ampak marsikaj ste že prebrali o meni in o mojem seksu in še vedno trdim, da kljub seksu na mizi… ni to to. Enostavno, eni mamo radi seks, drugi pa ne pretirano. Če se prilagodijo, je to sicer lepa gesta, ampak seks pa zaradi tega še ni tapravi.

Oh, dej no pa tako lepo se je slišalo. Škoda, -mm.

Meni se pa zdiš ti -mm kar zahteven… Kaj pa je zate “to”. Mislim, mogoče se pa malo premalo pogovarjata. Meni je zelo dobro, ker imava med tednom velik časa – za sama dejanja, jasno, pa tudi za govorjenje – po cel dan se lahko tako počasi narajcavava. In ko so zadeve “zrele” – akcija. Brez načrtov, spontano. Rajši ne povem koliko risank so otroci gledali ta vikend…

No, zdej si pa res dobr zaštrikala! Na mizi, ja, toda seksal vendar! A naj ti še pokažem?

Pogum velja

thja… kaj te čem zaj… blo je pa fajn, če te to kaj tolaži ;-))

ja, zahteven sem pa res… perfekcionist v sprejemanju, o dajanju pa raje ne bom sodil (:-P)

zakaj bi se zgražali… tudi tisto o pucanju, kaj pa vem, če je treba zaj tam delat neke strašne projekte za to, da bo miza čista, nič prav posebnega, če sta tja prislanjala intimne dele… Da se pa sperma pobriše, je pa itak jasno…

edino ne vem, kak je to zgledalo, da so otroci gledali risanke, vidva pa preskušala kuhinjo… No, ja, pri nas ne gre, sta kuhinja in tv preblizu ;-))

Ja. Seveda.

New Report

Close