Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Koralni kalcij in otrok

Koralni kalcij in otrok

Ali kdo od vas daje svojim otrokom, dojenčkom koralni kalcij.

In če, katerega in kje ga kupujete?

Zakaj je pa to dobro?

Jaz ta koralni kalcij na HR nabavljam za taščo, ki ima močno osteoporozo. Zakaj bi pa bil dober za dojenčka?

Zaradi kalcija, pač za tiste otroke, ki ne smejo piti kravjega mleka.

Na tej strani si preberi strokovno mnenje o koralnem kalciju.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

MatejaH,

ja, ta članek sem si že prebrala.

Drugače pa odtipkaj v iskalnik aspirin ali pa smrekov sirup ali pa recimo cepljenja…. ČISTO za vsako stvar obstajajo polemike okoli “varnosti” in “primernosti” pripravka. ZA VSAKO STVAR! In čisto pri vsaki stvari boš našla nekoga, ki ga je zaradi tega “pobralo”.

Thats life.

glede dajanja tega otrokom, ne vem nič
vem pa da si je tašča popravila stanje osteoporoze v nekaj mesecih, kar ji dotlej z navadnim kalcijem ni uspelo, tako da … mogoče spet odvisno od človeka?
Pojma nimam, vsekakor je kalcij dobro dobiti iz hrane, če se da, ker ga telo laže absorbira. Če pa otroci ne smejo mleka, pa …

Sej te nisem želela kritizirati :))). Sama zase vem, da imam raje preveč informacij kot premalo – odločim se v vsakem primeru po svoje. Da si o tem že brala, pa pač nisem vedela – preprosto.

O stranskih učinkih mnogih stvari sem seznanjena in na mulariji ne eksperimentiram oziroma se o možni nepreverjeni terapiji najprej posvetujem z njihovo pediatrinjo (ki ni a priori proti alternativnim pripravkom).

Upam in privoščim ti, da se boš odločila najbolj pravilno, kar se bo dalo. Saj si tega starši za svoje mulčke najbolj želimo, a ne? :)))))

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

New Report

Close