Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Koronavirus, migrantje… napad na Evropo, Kitajsko in Iran iz strani Amerike?

Koronavirus, migrantje… napad na Evropo, Kitajsko in Iran iz strani Amerike?

Kitajska in Evropa gresta zelo v nos Ameriki, kitajci s svojo tehnologijo, ki že po vseh straneh prehiteva ameriško in Evropa, ki s svojim inženiringom (avtomobilska industrija, gradbeništvo, farmacija) tudi prehiteva Ameriko.

Kitajce probajo na vsak način očrniti (5G, Huawei, koronavirus..) Evropo pa (dieselgate, migrantska kriza, koronavirus).

Sedaj boste rekli, ja pa saj je v Ameriki tudi koronavirus, te številke ki jih beremo so velikokrat zavajujoče (oblasti prikrivajo resnico), vemo pa, da je v Italiji, Nemčiji, Franciji, Španiji, Kitajskem in zanimivo tudi Iranu ogromna epidemija koronavirusa.

Ameriki več kot očitno teče voda v grlo… kaj menite?

Bill Gates, naročnik in plačnik koronavirusa, Soros davitelj bele Evrope, skupaj z Vatikanom, ustanoviteljem islama in vseh dogem sveta za masovnim obrednim umiranjem, katerega denarjem sicer upravljajo židi. Torej navedeni in ostali nenavedeni.
Naši koritarji njihovi pudlji, celo po krvi.

….kako mi je situacija sumljiva, ful odgovarja amerom….

Depopulacija prebivalstva, vendar samo v enotah, ki so jih določili, najbolj bodo na udaru populacije, katerim odrejajo karantenske zapore, kjer jih nameravajo zadrževati tudi po več mesecev, za zdravstveno osebje bodo vsi poskusni zajci na katerih bodo preizkušati cepiva in se tako prepričali katero cepivo deluje, kot preventiva in katero povzroča smrt, oboje bodo preizkušali, saj so sedaj vse smrtne žrtve simulacija z diagnozo korona virus, v bistvu so pa umrli zaradi drugih bolezni.

Takšnemu ravnanju se moramo vsi upreti, podjetja ne bi smela dovoliti namerne sabotaze in s tem namernega povzročanja finančne izgube s katero se bodo soočali, če se bo ta norost nadaljevala.
Podjetja morajo odločneje nastopiti proti politiki, ki želi povzročiti moralni finančni in gospodarski zlom.

New Report

Close