Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Košarka: bravo fantje

Košarka: bravo fantje

V preteklosti smo v košarki doživeli že ogromno razočaranj. A včeraj sem bil razočaran mogoče kakšnih 5 minut po koncu tekme. Potem pa me je prevzel ponos. Ponos na to, da sem Slovenec. Ponos nato, da našo državo zastopajo ti fantje. Fantje, ki so iz sebe iztisnili svoj maksimum. Na koncu je pač zmanjkalo moči, kar je bilo ob tolikih poškodbah povsem pričakovano. Upam samo, da bo Lorbek razglašen za MVP. Glede tega ali bomo 3 ali 4 pa mi je čisto vseeno. V mojem srcu ste že sedaj prvaki Evrop

Se povsem strinjam.

Če bi imeli malo sreče in Jaka mirno roko pri zadnjem napadu v rednem delu tekme – potem bi bili lahko tudi v finalu.
Če bi imeli malo manj sreče in bi Hrvatje zadeli zadnji met – potem bi se borili za mesta od 5 do 8.

Včeraj pa – odločila je mogoče prekratka klop in iztrošenost po tekmi s Hrvaško.

Ja, fantje so me tokrat presenetili. Pozitivno, seveda. Bravo, fantje!

P.S.: Ivkoviću bi pa čez usta dala selotejp… 😀

Če bi bil Lorbek malo bolj zrel in ne bi naredil tako po nepotrebnem zadnjih dveh osebnih napak , bi se tudi najbrž razpletlo drugače. O tem je govoril tudi Zdovc v intervjuju po tekmi.

Ja, to so bili odločilni momenti v tekmi.Ob pozornem gledanju pa se da opaziti, da so 3 odločilne osebne napake v napadu ( 2 x erazem,1 x brezec) bile storjene po obupnih podajah domna lorbka v napadu.Toda,..to je zgolj šport,….vse čestitke celotni ekipi za prikazano igro in odnos.
Bravo!!!

Se strinjam, bravo naši. Kapo dol. Držat tak ritem in vsak dan igrati tekmo za uvrstitev naprej… a la jim vera. Občudujem tole ekipo, imajo nekaj kar je do sedaj manjkalo…. borbenost. Proti Hrvaški me je ob – 14 bolelo srce. Mislila sem, da je konec, da se bojo udali, pa so spet strnili vrste in zaigrali, da samo gledaš. Ej, tako se igra!!!¨ Lakovič in Lorbek sta igralca, ki sta bila dobesedno po 40 minut v igri. Tudi njima je zmanjkalo moči, kot ostalim. Težko je dat vsak dan 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Se pa še vedno delajo napake, ki ti dvigajo pritisk. Brezglavo metanje za “vsako ceno” na koš, brez organizacije napada, podaje ….
Srbi igrajo staro jugo – košarko, preigravanja, podaje pod koš, igra pod košem, pri naših pa sem to pogrešala, vse je bilo bolj s sredine igrišča in tako potem zmanjkajo pike, ko “trojkaši” nimajo dobrega meta ali pa so predobro pokriti. Upam, da danes zberejo moči za Grke, ker si medaljo pa res zaslužijo. Go, Slovenija!!!!
Zanimiva pa bo tudi tekma za prvaka. Navijam za Srbe, ampak Španci so razred zase, morda jih le presenetijo.

Prvič se niso zlomili pod pritiskom in so se res borili. Zakaj jim ni uspelo ste našteli, utrujenost, poškodbe in nepremišljene osebne. Mogoče sem bila preveč neobjektivna, ampak nekaj sodniških odločitev jim tudi ni bilo v korist.

Čestitke tudi z moje strani.

Danes pa vseeno še stisnimo pesti, da osvojijo ZASLUŽENI bron!!

Bravo fantje, res, vsaka čast, kapo dol!!!

Danes pa gremo, pogumno naprej, bron je itak naš!!!

Kar kurjo polt sem dobila, ko sem brala te vaše komentarje. lepo je, da smo kljub porazu ponosni na naše fante. Danes pa še enkrat navijajmo, da bodo imeli tudi več sreče!! Dobri so itak.

Tudi jaz mislim, da smo lahko ponosni nanje. Igrali so odlično in borili so se kot levi. Žal je na koncu malo zmanjkalo. Z enako vnemo, kot smo navijali sinoči, moramo tudi danes. Gre za medaljo.

Komaj čakam, da se tekma začne.

DAJMO FANTJE, ZMAGA BO NAŠA!!!

New Report

Close