Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Kosova komisija

Kosova komisija

Počasi prihaja na dan, da Kosova komisija ni opravila in ne opravlja tistega, za kar se je tako zavzemala. Kosova komisija je zahtevala, da poslanci do določenega datuma oddajo podatke o svojem premoženju, sicer bo komisija ukrepala. Sedaj, v predvolilnem času (to je bilo pričakovano) se kaže, da poslanec ali več njih ni oddalo napovedi o premoženju, ali so oddali napačne podatke. Kosova komisija je napovedovala, kako bo ukrepala. Očitno je, da niso naredili in izpolnili obljub in jih verjetno tudi sedaj še ne znajo ali ne morejo izpolnjevati. KAJ PA SEDAJ, gospodje iz Kosove komisije???

Kosova komisija bi funcionirala samo v primeru, da bi bili vsi poslanci pošteni in oddali vse podatke, komisija pa bi nato dala svoj žegen, češ je vse ok. Tako pa niti enga samega poslanca oz kogar pač nadzirajo niso sami pocukali za rokav in ga kaznovali……no ja vsaj kolikor jaz vem ( še vse preiskave, ki so jih sprožili so jih potem ko so v dnevnem časopisju kaj prebrali)…..kdo se je že protivil ukinitvi komisije, ki nič ne naredi oz. ne more nič narediti??

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kosi so zaščitena ptičja vrsta, ki slovi po petju. Njihovi naravni sovražniki so ptice plenilke ( le kdo bi bil to ?). Izumirajo zaradi nečesa čemur pravimo – človeški faktor.

Če Kosu vzameš gnezdo in jajca si ga obsodil na izumrtje, pa če se še tako trudi !

Blagor ubogim na umu, kajti njih je nebeško kraljestvo.
(Jezus)

New Report

Close