Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kozmetika za dojencke

Kozmetika za dojencke

Sem v fazi pocasnega nakupovanja za prihajajocega cmrlja, pa me nekaj zanima: Kaj menite o kozmetiki Babylove od DM za dojencke? Nekako sem zasledila, da se najbolj hvali in priporca Bubchen, mene pa zanima, kaj menite o Babylove?
Je cenejsa, pa zato verjetno ni kaj slabsa, ali pac?
Hvala.

Meni se zdi čist OK – sprobali smo šampon, penečo kopel, peno za umivanje, kremico za obraz in palčke za ušeska.
Lp, Mateja

bubchen v Mulerju ni drag .. jaz sem kupila kremo za rito ki je super dobra cca.450 sit 150ml, olje za masažo 700ml cca. 750 sit .. kopel pol oljna pol kremna cca. 800 sit … vse je super .. ni drago .. če pa gledaš bubchen v DM-ju … je pa res vse ful drago … drugače je linija babylove OK … jaz uporabljam njihove plenice … robčki so mi Mulerjevi bolši .. mleko za telo BL je malo pregosto .. ostale otroške kozmetike pa ne poznam.

B.

Za začetek tako ne potrebuješ drugega kot alkohol za čiščenje popeka, trdo milo za umivanje in hladilno kremo za ritko.
Kasneje pa mleko za telo od DM je pretrdo, boljše in bolj diši od bubchen-a,
kremico za vneto ritko; jaz nabavljam baby miro , ki jo zmešajo v lekarni.
Kopam pa ga v Justovi kamilični kopeli.
Drugače pa čim manj kemije.
Od Babylove pa uporabljam trdo milo, vlažilne robčke, planice in planične podloge.
lp

Meni se zdi zelo v redu, naš ima zelo zelo občutljivo kožo, pa se obnese. Imamo sicer samo milo v kosu ter šampon za lase, prej smo imeli še ognjičevo kremo za ritko (Calendulacreme) v tubi. Odkar uporabljam kopel Linolla, mleko za telo ni potrebno, za obraz pa uporabljamo tudi linolla fett kremo in od takrat ne poznamo več težav s kožo.

Varčuj s kozmetiko, ker tukaj zelo velja, da je manj več. Za novorojenčka ne rabiš drugega, kot milo v kosu, mleko za telo in hladilno mazilo. Milo v kosu se lažje in bolje izpere, kot kopeli, tudi glavico prve mesece, dokler ni res ornk laskov, umiješ z njim, sploh ga pa uporabljaj čim manj (ritka, rokice)- topla voda za umivanje dojenčka zadostuje.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

New Report

Close