Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek KRAŠCOMMERCE

KRAŠCOMMERCE

A je tu kdo ki dela v Krašcommercu v Novem mestu oz. Pozna koga ki dela tam?

Zanima me namreč, če se lahko pošlje album z sličicami kraljestva živali, kjer manjka en trikotnik. V Hrvaški se to da!!!!

Upam, da mi lahko kdo pomaga ker mi manjka zelo malo sličic in da se ne bom mučila do zadnje.

LP

<img border="0" alt=""

Živjo!

klicala sem v Kraškomerce v Novem mestu (07 393 08 20, ga. Natalija, zelo prijazna) in je rekla: v osnovi ga lahko pošlješ in če ima ona manjkajočo sličico, jo doda, če je nima pač ne in zadeva ni popolna. Tako da ti zberi, kar lahko, tik pred koncem jo pokliči in se pozanimaj, če ima manjkajočo zadevo in potem pošlji ali ne pošlji.

Srečno.

Hvala lucy.

<img border="0" alt=""

poglej v Salamonov oglasnik – mi smo s pomočjo oglasov dopolnili naš album

Imam jaz svoj način za zbiranje ki je uspešen ampak veš kako je to na koncu, če ti eno “šenkajo” pomeni dosti. Na hrvaškem je že ta zadeva 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preverjena.

2004-11-23 – Dobili smo informaciju da se nagradni list može predati Krašu bez jednog ispunjenog trougla!

To sem prekopirala iz ene hrvaške strani za izmenjavo slikic. Bom res poklicala direkt na Kraš.

<img border="0" alt=""

Na kakšen način menjaš slikice ? Jaz poznam samo par ljudi, ki jih zbirajo in nimam s kom zamenjat.

Hvala.

V prvem sporočilu je link na tisto stran. Vpišeš svoje podatke, ostalo pa vse program dela. Sem že mejala 40 sličic. Če imaš dosti sličic za vpisat si je treba vzet čas, ampak je učinkovito.

A imaš mogoče št. 45, 63 in 244 za zamenjat?

<img border="0" alt=""

Moram doma pogledat. Se jutri beremo in hvala za informacijo.

Še to ne nejdem linka.

Kakšna pa je nagrada za izpolnjen album?

Mi smo včeraj en izpolnjen list poslali. Bomo videli, kaj dobimo.

Je pa šla miška sama na pošto (počakala sem jo na parkirišlu) in sama vse zrihtala, plačala znamko… prav ponosna :))

Čestitamo! No, jaz pa delam na tem, da bi tudi pri nas začeli sprejemat nagradni list brez enega trikotnika! Moram drugi tedem v torek pozvat in bodo mi vedeli kaj več povedat!

<img border="0" alt=""

kje imaš pa problem?

Če gre samo za eno sličico, poglej na to stran. Nam je poslal zadnje 4, ko sem obupala, mi pa smo mu poslali kup takih, ki so redke (npr. 54, 61, 159, 211…)

Bolj se gre za princip, če lahko na hrvaškem oddaš brez enega trikotnika, zakaj pol ne bi tudi pri nas bila taka možnost? Bom pol raje hrvaške albume zbirala, itak živim 7 km od hrvaške meje in poznam ljudi tam tako da mi že nekdo pošlje v svojem imenu.

Problem imam pa v 45, 63 in 244! Tista stran pa mi nekako ni najbolj všeč pa ne vem zakaj?!

<img border="0" alt=""

Mogoče zato, ker je obupen dizajn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jaz pa pomagam polniti slovenske albume (ne zaradi nagrade, pač pa zaradi punc, ker je notri res veliko zanimivih podatkov in je lepo, če je album poln). Sicer se tega ne splača početi, če na koncu pogledaš vse skupaj, je ceneje in hitreje kupiti leksikon Živali, samo potem odpade veselje ta male punce, barvanje slik in prebiranje tekstov.

Ja, o dizajnu niti ne bomo komentirali. Kaj so s to kričečo zeleno barvo hoteli odgnati ljudi? No, mene ziher so. Jaz samo pravim, kdor nima malo estetskega smisla naj se niti zraven ne spravi in raje naj prosi nekoga drugega da mu to zrihta.

Jaz pa polnim albume sebi v zadovoljstvo in ker se globoko v meni še vedno skriva otrok, ki prav uživa v takih stvareh. Vsak ima svoj hobi, mož mi pa nič ne reče, saj ima on še hujšega, Zbira romane (Tex, ZAgor, Alan Ford…) Prav grozen je!!!!

<img border="0" alt=""

New Report

Close