Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Krasen zakon!

Krasen zakon!

Ste že slišali kakšen zakon pripravlja vlada v sklopu javne morale? Seks na javnem mestu (kje je to?) bo obravnavan kot nemoralno dejanje, zato bodo lahko možje postave izrekli akterjem do 100.000,00 SIT kazni!!!

Če bi se mi npr. zahotelo med vožnjo malo seksa s svojo ženo, avto zapeljem ter ga parkiram nekje v gmajni in se spraviva k poslu…. Pride policist, oba popiše in kaznuje tako njo kot mene… Družinski proračun je tanjši za 200.000! Hvala za tak zakon!

Za ta denar bi v javni hiši z vsem ugodjem in izbiro partnerke po svojem okusu dobil kar nekajkrat!

Zgleda, da je oseba, ki je predlagala tak zakon, zelo “komotna” oseba. Doma v postl pod kovtrom, mogoče na kavču v dnevni. Se sprašujem, če nima moj tle kaj prstov vmes.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Tvoj pik*ica??? Na kaj ciljaš? Da je tvoj tak moralist??

ja, naša vlada je super! hahahahaha………….verjetno so vsi v njej frigidni………..

Vsi v hladilniku? hahahahahahah

Bravo mala!

Ne, ni moralist, samo kar se tega tiče je njegov mogo: čez komot – reci posteljo – ga ni!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

hahahahha, morbit imajo zamrznjene vaginalne in bulafolne organe………

Ugotovili so, da Slovenci seksajo nadpovprečno na javnih mestih, zato je potrebno pobirati davke. Bolje to, kot da vaji naložijo na pajka in odpeljejo 🙂

Ojoj! Pol mu ni da bi naprimer seksal v kuhinji na mizi pri prižgani luči, na pultu, pa na pralnem stroju ko se vrti centrifuga??
Ga moraš mal prevzgojit

hahahahahahha, dobra si, ni kaj

Si pol v formi dons? Bougi ded, hahaha

in kaj manjka vsej toplini in ugodju “domačega ognjišča”?…
aja, adrenalin kajne?!…

se bo pač treba mal bolj skrit, itak pa dvomim, da se bodo policaji potikali kje po kakih obronkih v smislu iskanja nemoralnežev…sex na WCju, v kabinah (pazi diskreten!!!), parkingih bo pač moral bit mal tišji in še bolj previden – hmm, dodatni adrenalin??!!

hehe, verjetno pa -mm ne bo imel težav, vsaj na 2000 tisočakih ne…če ga pa tam zalotijo pa takoj državno odlikovanje za požrtvovalnost!!!

lp

jAZ sem zmerom v formi…………….ko ni mojga deda blizu!
hahahahaa

LOL

Mater bi te blo dobr kresnt! Bi videl ali bi se še smejala

Gozd menda ni javno mesto…ali pač…to tudi mene mede, jaz si pod javno mesto predstavljam seks nekje v mnozici ljudi, pa tudi tam mene to ne moti, naj seksajo, če jim to paše;)).

Ma ja, tale vlada ga ornk biksa, namesto da bi delala na temu da bi se nantaliteta Slovencev povečala, saj nenehno jamramo kako nas je vsak dan manj, nam delajo vse obratno, da ni čudno da čim manj seksamo;)).
In ta zakon si bo spet lahko krojil vsak po svoje, za nekoga bo javna površina res tudi gozdna pot ali nekje na obrobju, za nekoga pa tisto kar je…mesto…enako ostale kazni…žalitev policaja…mislm, kje so pa kazni za polcaje, ki zalijo ljudi s svojim pederskim obnašanjem in kako potem takmu polcaju ne boš povedal svoje nazaj in kaj bo potem, ti dobiš kazen, ker si ga žalil, on pa ništa, še več perutničk nad glavo…uffff, sam naj mi kdo poloputa po avtu, ko bom-bova nekje na samem uživala v seksu, sam naj mi…bo slišal svoje!

p.s Izjema so redki policaji, ki so res najprej ljudje in ne izkoriščajo svojega položaja, take nisem imela v mislih, ampak taki so redki. Čeprav sem imela v življenju le enkrat opravka z njimi, ko sem prevozila nalašč železniško progo in je luč utripala;)),ker je bil vlak še dalečččččččččč… pa vseeno verjamem ljudem in njihovim zgodbam, kako lepo se obnaša naša policija, da ti zavre kri!

ne taka oseba ni komotna, ampak dolgočasna, seks le v postelji..monotono, živ dolgčas, ni čudno da potem zamika nekoga po 20 letnem takem seksu, da proba še kaj drugega..tako je..kaj čmo!

ne vsi so nevoščljivi unim ki si upajo in znajo uzivat v seksu se kje drugje, oni revcki pa ne morejo, si ne upajo, ker bog ve kdaj jih lahko nekje zaloti Požarček in jih da v svoj cajtng in tako so rekli… nema, pa tudi vi ne boste seksal na javnih mestih;)), no če ze boste, pa placajte! jaojao…in koliko je drugih bolj pomembnih stvari, ki bi se morali ukvarjati z njimi pa se ne…narobe svet!

mi je pa zelo všeč tista reklama, ki so jo še nedolgo nazaj vrtel na tv, ko se dva mlada mečkata v avtu, vse opazi varnostnik, pride, potrka na okno – in jima da ponudbo za najem ugodnega stanovanjskega kredita!!!

Ane, po eni strani taka zaplankanost in tak zakon, po drugi strani pa ni reklame, ki ne bi imela vsaj kančka nakazila na erotiko, še vodo ne znajo propagirat ne, da ne bi nakazal kako dva seksata, da o drugih reklamah ne govorim, sama kurbarija in potem se naša vlada spomni dat tak zakon, naj najprej pošlihta medije in ostalo…;))

se strinjam…že če samo reklame gledaš ne morš kaj, da ti ne bi sex rojil po glavi…ok, sem uživala ob mobitelovih in simobilovih poljubih, da o labelli ne govorim…ampak, odkrito, ob mc donaldsovi XXL reklami, sem pa bruhnila v smeh…

lp

hahahahahahahahahaha

:tup

In kam ti spadaš?

Jst nč ne jamram, da je koga manj. Pa tud boli me neka stvar.

(v ameriki. južni. na kakšnem festivalu. z “iz naše doline brezo” bi se odpravil in se dolčkal med ogromno množico popolnih neznancev. kolikokrat bi zmogel. velikokrat. in še in še. in na samem koncu, ko nebi mogel več nič, bi pomislil na zategnjence) :)))

kej več kot enkrat si ne bo možno privoščit na travci pa v avtu … bo že zmanjkalo regresa 😉

KIR-či, če maš zlo prijazno, pa fletkano ženičko, pol se tud polcajem tist kamen, kt ga imajo namest srca, omehča. Moram priznat, da mi zadnje časi polcaji kar nekam sedejo. Tko nekam prijazni so.
Tko, da bo tale zakon verjetno ostal bolj na papirju, razen, če ne bodo mel “norme” – tolk pa tolk popisat, pa konc.

No, zdeje, po vsej tejle hvali, bi mi pa pasal en – kva že? Aja, “čaj”!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

New Report

Close