Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Kratko in jedrnato

Kratko in jedrnato

https://www.youtube.com/watch?v=wpqEeeAcyro&feature=youtu.be

Daj napiši kratek povzetek pri linkih, ki jih lepiš. Saj verjamem, da je kaj zanimivega, da vidiš še neko drugo mnenje in razmišljaš, a ljudje na splošno nimamo časa in volje gledati dolgih videov. Sama sem jih včasih precej dobivala na mail, a kar je bilo več kot 15 minut, sploh nisem odprla. Podobno so delali tudi drugi. Pa velikokrat je bilo tako, da bi se marsikaj namesto v eni uri dalo povedati v max 10 minutah.

10 minut traja.

V šoli za percepcijo misli, načina razmišljanja človek preživi ure in ure, dneve in dneve, mesece in mesece, leta in leta. Za informacije, ki bi mu lahko dale in razblinile verovanja v fikcije laži pa si ne vzame več časa. Kako bo sploh kdaj postal svobodna zavest v svobodnem telesu?

Saj tudi to ni treba, treba je le zazreti se ustaviti in pomisliti od kod misel, kaj je misel, kdo smo, kdo so drugi, če smo mi takšni kakšni so potem ostali iz česa delujejo. Zakaj bi potem njihova resnica bila več kot naša če pa smo mi sami resnica, živa resnica. Kako boš našel resnico drugje, če pa lastno ne opaziš, lastne ne spoznaš?
Najprej moraš sebe spoznati in ko sebe spoznaš poznaš vse ostale in vsakogar.

10 minut traja.
[/quote]

Ja, saj ta je kratek, sem mislila tako bolj na splošno in za vse, ki objavljajo.

New Report

Close