Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Krek izjavil

Krek izjavil

Bolj nalezljiva,nimam sploh komentarja!!’

Tudi če ne bo, pri nas bo.

V Veliki Britaniji že hara DELTA + ! Delta plus naj bi bila še hujša od delte…🙄🙄🙄

Krek je več kot očitno na trdih drogah. Bo moral dilerja zamenjat, pa diplomo vrnit.

Oprosti jim,saj ne vedo kaj delajo…

Vraga… točno vedo…

Krek in njegovi krekizmi … this guy kreks me up

Strokovnjaki spremljajo stanje v tujini, in kar se tam dogaja, bo cez en teden pri nas.    Tega nam ne bi bilo treba, ce bi bila cepljenost visja.

 

 

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
Ornela, 20.10.2021 ob 18:27

Strokovnjaki spremljajo stanje v tujini, in kar se tam dogaja, bo cez en teden pri nas.    Tega nam ne bi bilo treba, ce bi bila cepljenost visja.

 

 

 

 

preberi svoj zapis. Govorimo o porastu okužb med prebivalci, ki so najbolj precepljeni. Torej, ti bi rada da se čim več ljudi cepi, da lahko imamo čim več okužb.

Novi sevi prihajajo od tam, kjer se je vse skupaj začelo, Oxford 2015. Anglosasi so retardi, morilci, lažnivci, in roparji!

Eh… tale njegova super delta (aka AY 4.2.) se je pojavila že v aprilu 2020. Ja… leto in pol nazaj, pa takrat ni bila tako nalezljiva, kot pravljičar prodaja danes. 😎

Ajde stari crack… nemoj da plašiš žene po komšiluk.🤣

. https://www.youtube.com/watch?v=a1ZPpFRsdzI

A te nove in nove viroze prav sedaj prihajajo na plan, zdaj že vsako razkuzeno mizo proučujejo in testirajo. Če bi to delali deset let nazaj bi tudi vsak mesec nasli novo ime za te njihove seve. Ne mi rečt, da prej to ni obstajalo? V to me nihče ne prepriča, da je to pa kar naenkrat novo.

Gripe in polne bolnišnice in celo polni hodniki, ker je bil porast okužb prevelik, celo so zapirali bolnišnice za obiskovalce. Oni pa nam o novih sevih.

A lahko pričnemo normalno živet brez teh dimnih bomb posameznikov, ki strašijo ljudstvo? Kaj so pediatri učili starše, da za otroka ni dobro sterilno okolje. Ampak to delajo iz nas.

Želijo, da smo v sterilnem okolju, vaba za viruse.

Zakaj?

Odgovori po točkah vsaj do dvajset…..

New Report

Close