Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Kresalova ima 500 m2 veliko stanovanje

Kresalova ima 500 m2 veliko stanovanje

…in bi bila rada ministrica za zunanje zadeve.
Ja , le kdo bi ” rajo ” bolj razumel ubogo in revno prebivalstvo kot riti polna denarja gospodična katarina kresalova.

vir:
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=9081

Seveda, takšna mesta naj zasedejo sposobni ljudje, ki se v življenju znajo iti, ne pa raja, kot jo ti imenuješ, ki še zase ne zna poskrbeti, ti pa bi rada, da skrbi še za tebe!

Se strinjam z “zakaj si foušna”,če je stanovanje kupila sama,s svojim delom.Če pa je pridobljeno z “uslugami” “partnerju” pa ne smatram,da je sposobna poskrbeti še zame:))))))))

A ne, bolje bi bilo, ko bi za to mesto kandidiral nekdo, ki ima uradniško plačo, dvosobno stanovanje in nekaj let star avto. Da bi si potem lažje med mandatom opomogel… na naš račun. Točno tako kot je napisala zakaj si foušna. Nočem, da mi vlada nekdo, ki ne zna poskrbeti niti zase!

…in bi bila rada ministrica za zunanje zadeve.
Ja , le kdo bi ” rajo ” bolj razumel ubogo in revno prebivalstvo kot riti polna denarja gospodična katarina kresalova.

vir:
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=9081%5B/quote%5D

Zeeeh… Daj Pomlad in privrženke, nehajte že. Ste dolgočasne.

A s tem statusom pomeni, da ne znaš poskrbeti zase?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za zunanje zadeve je trenutno minister Rupel in me zanima, če slučajno živi v luknji 50 m2, da je vreden te funkcije?

Haha, Naslov te teme bi se moral glasiti KRESALOVA ŽIVI V 500 M2 VELIKEM STANOVANJU, ki je seveda last Mirota Senice.

Pa kaj vas briga kje ona živi. Raja si je pa sama kriva, da je tam ko je.

Dejte že nehat stalno kritizirat. To je sama fovšija. Kaj vas briga kaj kdo ima. Vsak se po svoje znajde, pa se znajdite še vi. Sama nisem med bogatimi, ampak nevoščljiva pa tudi nisem. Če je denar njen, naj ga tudi po svoje zapravi kakor želi. Če ga pa dobi, ga pač dobi, ampak sama ima verjetno tudi zadovoljive prihodke 😉

OJoj, drugače ste pa polne drugačnih mnenj. Tisti ki kupujejo v Maxiju so snobi, tisti, ki otroku kupi budno za 100 eur je kreten, tisti ki otroku kupi več kot tri pare čevljev je preserator…ipd ipd

Matr, kaj za en folk se zbira tu gor. Dejte se že odločit. Če bi imel pa JJ tako stanovanje, bi pa v luft skakale. Itak da se je UB na njega obesla zaradi denarja.

Katarinca pa seveda na Senico iz ljubezni. Bruh, bruh…

otejBravo začudena , odličen komentar. Dekleta tu gor se prav sprenevedajo , tudi mene ima da kozlam ko prebiram njihovo različnost.Se opravičujem , a tako pač je.

Samo en medklic – a ve ste bile pa od svojega partnerja vse bogatejše, ali pa vsaj bolje materialno preskrbljene (kar se tiče stanovanj)? Ker če ne – smatrate potem tudi sebe kot navadne povzpetnice?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz se pa ne strinjam popolnoma z večino in tudi z njeno izjavo, da je boljše, če se v politiko pripelješ z dobrim avtomobilom kot pa odpelješ.

Ko imaš enkrat dovolj denarja ga ponavadi vedno hočeš še več. Že njen trenuten življenski slog zahteva veliko več denarja kot moj in verjetno se ne bi zadovoljila s čevlji za 100 evrov, ampak vedno dražjimi. Če bi se ji res šlo samo za dobro ljudi kot navaja za razlog vstopa v politiko, bi se začela v prostem času ukvarjati s humanitarnostjo in bi npr. s svojim znanjem pomagala z brezplačnimi pravnimi nasveti. Drugače bi bilo tudi, če bi res ona s svojim trudom in znanjen ustvarila to premoženje. Potem bi bilo res dobro imeti tako sposobno žensko v politiki, tako pa vemo, da to niso njene zasluge.

pokaži mi enega politika, ki je revček?! Ga ni, kdor pa je bil, je hitro odšel ven iz politike, ker je sprevidel, da je politika velika kurba, katera kurba dobra pa ni bogata??? Torej ne lapaj nekaj v tri dni, človek je tako narejen čisto vsak, da bo najprej poskrbel zase, če bo imel možnost, mar ne bi tudi ti tako delala? Seveda bi, če bi imela možnost, ker pa te možnosti nimaš zganjaš fofšijo. Noben reven , ubog politik ti ne bo nič pomagala, ker bo najprej sebi začel grabst…torej imam raje kresalovo, ki je srečna, zadovoljena in bo le kaj naredila tudi zame mogoče, kot nekoga, ki bo šele začel grebst in si ustvarjat premoženje. Ga ni, ki ne bi vzel , če mu je ponujeno, ga ni, kdor trdi drugače laže ko pes.

Sem raje v svoji mali luknjici z lepim možem. Naj kar ima tistih 500 kvadratov, revica!

Nekdo, ki zna poskrbeti zase, bo znal tudi za druge, mar ne? Mene bi zelo skrbelo, če bi se nekdo pri 50 letih hvalil, da ima garsonjero in vozi starega cliota. Bljak, lažna slovenska skromnost.

Mimogrede, če imaš glavo na pravem mestu, lahko kot poslanec ali kot član vlade narediš veliko več koristnega kot pa član neke humanitarne organizacije. Saj ni cilj, da dajemo revežem, ampak je cilj, da bi imeli tak sistem, ko ljudje sploh ne bi živeli v revščini. Zato menim, da če je cilj nekoga res pomagati ljudem, in če se uspe spraviti v parlament ali v vlado, ga ni treba pošiljati v ‘humanitarno dejavnost’.

Osebno imam tudi veliko rajši, da imam spodobno delo za spodobno plačo in si lahko kupim, kar po svoji presoji potrebujem, in to za zasluženi denar, kot pa da moram biti hvaležna za neko humanitarno miloščino nekega dobrotnika.

Pa s tem ne mislim, da v dani situaciji ni potrebno pomagati ljudem v pomanjkanju. In po svojih močeh tudi pomagam. A želim si, da mi ne bi bilo treba. Da bi imeli razmere, ko bi si ljudje lahko privoščili tako pomoč odkloniti.

Če bi fovšija gorela…..
jaz ne bi živela v najlepši vili na svetu če bi se za vzameno zbujala s tako grdim moškim kot jr Sinica.

pa ve res mislite, da obstajajo v lj.stanovanja velika 500 m2 ?ker to je že ornk velika hiša,…

sploh pa od kdaj je požarreport postal kredibilen vir informacij?

Nekateri sedaj pišete v njen zagovor, kako je sposobna in kako se bo zavzela za nas. In kako to veste? Mislim, da je to malo krivično do vseh res vrhunskih strokovnjakov, ki jih imamo in so prepoznavni po svetu, vendar se jim ne zdi vredno iti v to umazano politiko. Kresalova se pa do sedaj ni še z ničemer izkazala v širšem merilu razen s svojo garderobo in res ne vem zakaj takšno poveličevanje.

Ja, če “znati poskrbeti zase” pomeni s svojim delom (pri katerem uporabljaš svoje znanje, sposobnosti in iznajdljivost) in malo sreče veliko ustvariš. Žal v primeru Kresalove to ni to, ampak pomeni “znati poskrbeti zase” ujeti pravega tipa…pa ne govorim da je s tem kaj narobe, ji nisem fouš govorim samo to, da zase ni poskrbela s svojim delom…vsaj v tolikšni meri že ne…in da to zame ni argument, da bi ji zaupala, da bo poskrbela tudi zame če pride v vlado…sicer pa, kdo pa sploh bo 🙁

ojej:))))))))))))pa kje ste izumile besedo FOUŠNE?:)) A slučajno katera izumlja nov slovar skj?

Pa kaj ve boste na volitvah gledale kdo je lepši, kdo ima večje stanovanje,kdo je lepše oblečen. Kaj imate s to Kresalko skupnega samo to da ima večji flat in več kostimov. Saj zato je pa tako, ker volite po videzu. Naj ima tri graščine, to pomeni, da je sposobna ali iznajdljiva, upam, da je taka tudi oz. bo v politiki. Ker meni ne sede, pa ne zaradi kostimov in stanovanja, ampak ker mi dosedaj ni povedala nič drugega, kot obtožbe in podcenjevalne in cinične odgovore, v stilu, kolk ste bogi ko se ne spoznate na pravo in pravno državo. V redu, ženske v politiko, ampak tale Kresalka mi deluje ko hladna riba, pri vsej svoji lepoti in inteligenci, ki jo ima. Nisem še slišala, kaj konkretnega, kaj bo storila, če zmagajo.Jah, končno nisem tega slišala od nobenih prav veliko. Golobič, Kresalka pa Pahor, pa kaj je tekmovanje za najlepšega v vasi, ali voditelje naše državice.Pahorju je skoraj prihajal na Prešercu, ko je bilo tolk folka, tako srečnega že dolgo nisem videla. Dve ribe – Pahor, Kresalka – neopredeljene v srcu, sam da zmagamo in kritizerski Golobič z amnezijo, kaj je vse zajebal, ko je bil pri vladni garnituri. Pustite žensko v njenem privat življenju s svojimi kostimi, stanovanjem in brez otrok, raje poglejte kaj vam ponuja, da ne boste ob letu osorej jamrale, kako je hudo življenje. Cotmanova in Zofija sta povprečne in sposobne ženske, pa še kostimov in frizur nimata, kajne po vaše. Nehajte žer zganjat foušijo, pa se zamislite, ali bi jih vodile s Kresalko vred, da bodo tudi vam drugo leto drugi fouš, ker se vam je standard tako lepo zvišal, ali vsaj ne padel. To naj vas skrbi, ne pa njen flet, ki ga plačuje ona in njeni kostimi, ki jih plačuje ona. In s Senico živi ona, torej zakaj bruh, saj vas ni prosila za dovoljenje.

In v čem je problem? Samo v slovenski foušiji, lastnih problemih in nesposobnosti.
In kaj pol, če ima tako stanovanje? Kaj bi morali biti vsi reveži, oz. revež si, kolikor se počutiš, ne glede na to, kaj imam?!

Katarina Kresal ima odlično zaledje in ne samo Seničinega denarja in stanovanja.
S svojim delom si današnje podobe ni ustvarila, potreben je mentor.
Punca je sicer fotogenična, čedna, dovolj pametna, vendar rahlo preveč samozavestna in napadalna.
Sonce žal ne vzhaja v njeni ritki in KK bo pogorela.
Ne gre, da ljudi, ki pridigajo o socialni enakosti videvamo v luskuzu.

New Report

Close