Kresalova ima 500 m2 veliko stanovanje
Tista hiša v Trnovem, večkrat so jo pokazali na televiziji, meri 300 m2 in ne 500 m2. Toliko o tem. Da, res je, Kresalova je ne bi imela, če ne bi ujela tako bogatega tipa, nikoli. Kot ne bi danes bila predsednica stranke, če ne bi bilo njega. Moja mama pravi, da si vse, kar ji je dal, zasluži, kajti ni lahko vsak dan seksati s takšnim gnusom. Sicer pa ta hiša ni njena, njegova je. Ona je svoje premoženje ovrednotila na 300.000 evrov. Ta hiša stane veliko več … In ko se že tako zelo zgražamo … Koliko MON-ovk bi imelo velikooo manj, če ne bi bilo moža? Ko so bile teme o dohodnkih, je bilo več kot očitno, da tukaj mnoge prispevate v družinski proračun po trikrat in več manj od vaših mož. Enako bi bilo potem to mogoče reči tudi za vas. Da ste sponzoruše. Enako bi bilo to mogoče reči za vse, ki ste se preselile v moževo stanovanje. Enako za vse, ki ste se preselile v hiše moževih staršev in niste prispevale ničesar. Ista reč, samo zneski so malo manjši.
Kako lahko enemu človeku, pa naj bo to Miro Senica rečete bruh. Pa kaj imate same George Clooneye doma. Človek je pač v letih, lepo urejen, pameten, bogat. A Donald Trump je pa lep. Ne sodelujem več v tem, ker se na nivoju, da se za človeka, ker je bogat in normalen reče : bruh, to ni vredno pametnega človeka. Nihče ni bruh, niti iznakažen človek, ki ni sam kriv. Senica ni čist noben bruh, kaj je mogoče gobav. Pa kje so vsi vaši lepotci, ko pa na ulicah srečujem zavaljene, trebušaste, plešaste dece, pa še revni so za povrh, pa po možnosti še zapiti. Če bi pa za vašega dedca kakšna rekla bruh, bi pa odgovorile, moj je in mi je tak všeč. Važno da sta vam Melanija in Donald všeč, ker sta daleč in ne morete pljuvat po njiju, ker ju ne gane. Tako kot Senice in Kresalke ne. Da pa nekdo enemu reče bruh, ki ga pozna samo po slikah, pa četudi ga po karakterju, pa govori samo za sebe.JJ in Urška sta pa tako luštkana, kajne?!
Prav smešno se mi zdi,s čim vsem se tukaj gor obremenjujete…le zakaj??Saj ste potem samo slabe volje in slaba volja negativno vpliva na vse;najprej na vas same ,potem na družino, sodelavce…
Če vas moti Katarina Kresal,se pač ne obremenjujte z njo.Ne vem zakaj že nekaj mesecev govorite in premlevate – pa o njenem intimnem partnerju,pa o njenih kostimih ,pa o njenem nakupovanju…to je njeno privat življenje…če pa vam kot političarka “ne sede”,je pač ne boste volili?!In prav tako vse ostale politike ,ki pač niso po vaši volji,če pa ni nihče po vaši volji,v nedeljo ostanite doma.Konec debate!
In za vse tiste ,ki pljuvate po vseh in vseskozi…zopet imate 4 leta časa ,da pripravite odličen program …in čez 4 leta kandidirajte…in zagotovo boste izvoljeni/e (izvoljene predvidevam)in potem se bosta v naši preljubi Sloveniji zagotovo cedila le med in mleko…MON bo pa po moje propadel :-))
Lep sončen dan
Ne morem verjeti da odralse ženske in domnevno zrele lahko za en osebo rečejo bljak ali pa kašen je, da ga nikoli ne bi imela. Saj te nišče ni vprašal, če bi ga imela. Morda pa ima on v glavi več kot ti, in on tebe nikoli ne bi imel. Vsak človek je kakršej je. Kaj zdaj mora zaradi vas ostati samski? Katarine ne spremljam veliko. Ampak če je kjer je, potem mislim da nekaj že zna. Niti slučajno pa me ne zanima kje in kako živi. če pa to kje breperem, ker jo vsepovsod blatite, pa me mine, ker pišete same bljak kakšen je njen. Kaj če vaš mož zboli? In se začne redit ter se zredi za več kot 80 kg? Ga boste pustile in rekle, ti si grd nočem te? Jaz pa sem misla, da ga iamte zaradi njegovega karakterja, ne zunanjosti.
Stanovanje kdaj bo tebi jasno, da se te ne tiče kdo z kom seksa. Tu iz politike, nanesete na takšne zadeve. Kaj je seksal z tabo da veš? Po moje te niti hotel nebi. Kako veš da te tvoj partner ni nikoli prevaral?
Če ti ni všeč, je ne voli pa voli kogar hočeš. Ne razumem pa zakaj toliko negativnega pisanja na njen račun.
Ne vem jaz, kaj ste vi po poklicu. Vem samo zase. Ker mi piše na diplomi. In ne piše, da sem po poklicu hčerka. Imam pa, mimogrede, doma v predalu kupoprodajno pogodbo, iz katerih je lepo razvidno, da mi oče in mati nista kupila stanovanja.
1. Nauči se uporabljati predloge s/z, ker si očitno nepismena.
2. Volila sem že včeraj, tako da mi dol visi tako za pozitivno kot negativno kampanjo.
3. Ne gre za negativno pisanje, ampak za podajanje dejstev.
4. Ne, ta dotični ljubimec Kresalke ni seksal z mano, ker je za moj okus ogaben. Tako da, hvala lepa.
5. In glede na to, da je Kresalka javna osebnost, ki želi postati mandatarka, me še kako briga s kom seksa. Ker to veliko pove o njej kot osebi.Če pa tebe ne briga, pa ne beri tega foruma.
jaz Kresalove ne obrajtam preveč, ampak njeno premoženje me pa niti malo ne moti, ker ga pač ni pridobila v politiki (torej po vsej verjetnosti ne z davkoplačevalskim denarjem). Me pa moti visoko premoženje tistih, ki že celo življenje delajo v politiki (npr. JJ, Školjč, Anderlič ipd..), glede na to, da vemo kakšne plače imajo, se jaz večkrat vprašam od kod jim vse to, kar imajo?
Ne, ne briga te z kom seksa. Briga te, kako vodi politiko in svojo stranko, ne pa z kom se daje dol. Ali ti v službi tudi poročaš, z kom si seksala in kakšen je?
Ti si veliko oblj ogabna kot on. Videz ni glaven, glavno je da je dober človek. Jaz ne vem kakšen je, ti pa tudi ne. Vseeno pa je v tebi več negativnega kot v njem. Je tvoj mož toko lep? Kaj če ej on komu ful ogaben?
Kaj če b otvoj otrok tako ogaben, ali pa ti sama? Nikoli ne veš kaj te čaka, hitro lahko zboliš. Ti podajaj dejstva o tem kako ona vodi politiko, ne kakšna je doma.
Tole je pa malo prenapihnjeno – kako ima lahko stanovanje 500 kv. metrov? Normalna 4 sobna stanovanja imajo ponavadi okoli 100 kvadratov, “luksuzna” v novogradnjah do nekje 150 kvadratov, normalna enodružinska hiša ima okoli 200 kvadratov….. in do 500 kvadatov je še veliko. Edino, če so zraven v kvadrate šteli še par balkonov, klet, skupne prostore, atrij, garažo in pokrito parkirišče…. pa še vedno ostane malo lufta do 500 kv.m.
…in bi bila rada ministrica za zunanje zadeve.
Ja , le kdo bi ” rajo ” bolj razumel ubogo in revno prebivalstvo kot riti polna denarja gospodična katarina kresalova.
vir:
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=9081%5B/quote%5D
zakaj tisti, ki obeša tole xxx gor, citira pol leta stare članke? glavna tema članka je, kje bo kresalka kandidirala. to je menda zdaj že znano, a ne?
Jaz pa nikoli ne bi hotela imeti 500m2 velikega stanovanja. Po možnosti še sodobno opremljenega (kovina, steklo, kamen,…) brrrrrrrrrrrr.
Sem ful zadovoljna z našo hiško in njeno toplino lesa in kamina.
Če je pa komu všeč,pa naj ima, če mu paše.
Po vsej verjetnosti, je pa to stanovanje malo manjše, samo SLO oči ga tako velikega vidijo. Na 500m2 se s svojim Mirkotom še srečati ne moreta, saj se zgubita no.
Kar nekaj je bilo napisanega in posnetega o tem, kdo izmed politikov ima kaj. Kresalova nima nobene nepremičnine. Ampak niti enega samega kvadratnega centimetra. Kar ima, ima njen zunajzakonski partner.
hihitavka: pravzaprav imam res precej pojma o kvadraturah stanovanj v Lj, glede na to, da sem 1 leto iskala 4-sobno stanovanje oziroma hišo v Lj in si v tem času ogledala res veliko takih nepremičnin – od novoradenj, do starejših stanovanj. Če misliš, da se motim, mi prosim najdi tloris 500 kv metrov velikega stanovanja v Lj. Ker bom zelo vesela, če mi dokažeš, da to obstaja, ker me zelo zelo zanima, kako tak monstrum izgleda.