Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kriptomilijonar?

Kriptomilijonar?

Pozdravljeni,
zanima me vaše realno mnenje: ali je sploh kakšna možnost, da postaneš milijonar iz kriptovalut? Če npr. vložiš 10 000 evrov v različne kovance in jih pustiš nekaj let.
Oziroma: koliko denarja je treba vložit v različne kovance, da si čez 5-10 let milijonar?
Vem, da je zelo odvisno od kovanca do kovanca, bolj me zanima samo, če je to sploh še možno, saj kriptovalute niso več taka novost.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Seveda je možno, ampak moraš imeti hudičevo srečo, da izbereš pravi kovanec. Ker samo en je verjetno tisti, od katerega si lahko obetaš tak donos. Če ne misliš vložit sto tisočakov, ti mora vrednost zrasti dobesedno abnormalno. V preteklosti se je to dogajalo, kako bo vnaprej, pa nihče ne ve. Mora biti pa kovanec po mojem čisto nov, da ga ujameš na začetku. Z obstoječimi težko.

Hvala za odgovor.
Poraja pa se mi še vprašanje glede robota, ki sam trguje s kriptovalutami: meni se zdi čudno, da je program relativno poceni glede na dobičke, ki naj bi jih naredil vsak mesec. Ima kdo izkušnje s tem? Na kaj je treba biti pozoren, kakšne so slabosti, kako to vpliva na sam računalnik?
Enostavno mi je nenavadno, da bi se dalo tako enostavno služiti denar…

Zakaj bi plačeval bota za trgovanje? Na borzi KuCoin jih imaš zastonj. Sam uporabljam nekaj “Classic Grid” botov. Če je valuta volatilna in pametno nastaviš meje ter mrežo (grid), mu ni problem poveni kupovat in drago prodajat. Ampak rezultat se pokaže zgolj na dolgo obdobje, veliki dobički pa so prvenstveno odvisni od rasti valute.

Hvala za odgovor

New Report

Close